Mustafa ne želi priznati da je Asijino dijete njegovo. Očajan je, jer ne želi dijete s Asije.

5.ep - 10. lipnja

Dok Narin koja je stigla u Istanbul nalazi mir koji je tražila. Narin je u Istanbulu uz ljude koji je vole i brinu se za nju. Ovdje je na liječenju i uz to ima priliku razgledati Istanbul. Narin je očarana Istanbulom i spokojna. Ima samo jedan problem, a to je čežnja za majkom. Indži, Ajlin i doktor Serdar čuvaju Narin kao kap vode na dlanu. Doktor Serdar iznenađen je jer što više upoznaje Narin, iz dana u dan zanimanje i suosjećanje koje osjeća prema njoj rastu. Doktor Serdar i Ajlin uz svu brigu za Narin ne zanemaruju brigu jedno za drugo. Ta ih situacija još više poveže. Ajlin ima iznenađenje za Serdara.
Led koji je dijelio Aslana i Mustafu topi se. Otac i sin počeli su razumijevati jedan drugoga. No hoće li taj njihov novi savez potrajati? Jašar je Gulengulinu bratu pružio ruku pomoći i zaposlio ga je. Gulengulino srce dobilo je krila. Iako je Jašarovu srcu bar malo laknulo, rana na nozi ne da mu mira. Asije je presretna što je Narin otišla u Istanbul. Iskoristit će priliku i pokušat će se zbližiti s Mustafom. Hoće li Asije i Mustafa ovoga puta premostiti ponor koji ih dijeli i uspjeti biti sretni?

6.ep - 11. lipnja

Narin odlazi iz kuće u kojoj je pronašla spokoj kako ljudi koji je vole i cijene ne bi nastradali i pod okriljem noći nestaje s Mustafom koji je došao po nju. Narin je tužna, povrijeđena. Mustafa je pak najsretniji muškarac na svijetu. Njegova ljubav je uz njega i vlastita sreća mnogo mu je važnija od njezina mišljenja. Svako mjesto na kojem je s Narin za njega je raj, a svatko tko je dira, približava joj se i zasjenjuje njegovu sreću njegov je neprijatelj. Narin je samo njegova. Mustafa s Narin pokušava uživati u Istanbulu. Vodi je na mjesta s pričama koje smatra prikladnima, no ona Narin ne znače ništa. Kad doktor Serdar shvati da Narin nije kod kuće, u trenu se razbjesni. Izgubi kontrolu i svoj bijes iskali na Aslanu. Njemu nimalo ne odgovara što je Narin otišla baš u trenu kad je trebala biti operirana. Život joj je i dalje u opasnosti, a ona je s čovjekom koji joj je to učinio. Te okolnosti izluđuju doktora Serdara.

7.ep - 12. lipnja

Mustafa je zapalio kućicu doktora Serdara, međutim doktor se na vrijeme probudi i uspije se spasiti. Plamen zahvati Mustafinu nogu. Unatoč svemu serdar pomogne Mustafi. Narin je sretna, jer je opet u svojoj kući sa svojom obitelji. Kad Serdar ugleda taj prizor, i on se razveseli. Mustafa želi nauditi doktoru Serdaru kojeg smatra neprijateljem. Naime, dr. Serdar je jako povrijedio Mustafu. Narin je u svojoj kući s obitelji i sretna je. Narin i njezina majka dišu punim plućima, kao da život počinju ispočetka. Kad Serdar vidi taj prizor, i on se razveseli. Indži sanja sina i ujutro nazove Serdara. Koliko god joj Serdar govorio da je dobro, Indži nije uvjerena i odlazi u Guzeljurt k sinu. Asije je jako sretna u konaku bez Narin. Pokazuje sve svoje talente. Durije je zadovoljna tom situacijom i uzvraća na sva njezina djela. Aslan se iz Ankare vratio s darom. Iznenađena je, ali zadovoljna. No taj užitak neće potrajati. Mustafa je, kao uvijek, uspio pokvariti i tu situaciju. Jašar uz Mustafinu potporu i pomoć odlazi u bolnicu ugraditi protetičku nogu. Pokušava to prikriti, no vrlo je uzbuđen. Proteza je ugrađena i nakon nekoliko probnih koraka na Mustafin prijedlog odlaze slaviti.

8.ep, 1.dio - 13. lipnja

Doktor Serdar i Mustafa se fizički sukobe. Narin je izvan sebe. Serdar pod svaku cijenu želi zaštititi Narin i njezinu majku od postupaka Mustafe. Dok se svađa između Mustafe i dr. Serdara nastavlja, Narin očekuje ružno iznenađenje. Majka Harun od šoka ispadne iz kolica. Indži je zabrinuta za svog sina, jer je došao doma pretučen. Mustafa ne želi imati nikakve veze s Asije. Ona je očajna. Durije i Aslan pričaju o Jašaru te su oduševljeni da ponovno hoda. Mustafa se želi ispričati Narin zbog tučnjave te ju uvjerava da je doktor loša osoba. Upozorava je na Serdara. Mustafa odvodi Narin na jedno prekrasno mjesto. Narin se upoznaje s profesorom Harunom. Narin će dobiti priliku da ponovno ide u školu. Asije saznaje da je trudna. Mustafa je u šoku.

8.ep, 2. dio - 14. lipnja

Mustafa ne želi priznati da je Asijino dijete njegovo. Očajan je, jer ne želi dijete s Asije. Nakon skandala sa znakom, Jašar se samo javio Durije. Durije upozorava Mustafu da mu neće oprostiti ako još jednom udari Asije. Mustafa će učiniti sve da se riješi Asijinog djeteta. Mustafa posvuda traži Jašara, a na kraju ga pronađe u kampu. Mustafa ugleda Narin zajedno s profesorom Harunom te ga ozlijedi. Narin i svi u školi su izvan sebe. Serdar i Mustafa se ponovno sukobljavaju. Narin želi uvjeriti Muastafu da trebaju zadržati dijete. Na vidjelo počinje izlaziti istina da je pravo ime Elmas Bahar. Durije želi izbaciti gošću iz kuće. Aslan traži objašnjenje, a Durije mu kaže da se radi o Bahar Arčar. Mustafa odvodi Asije na pobačaj.