Serdar i Mustafa saznaju za krvavi napad, pa odmah odlaze na mjesto događaja. Kad Mustafa ugleda Narin oblivenu krvlju, doživi veliki šok i bol.

18.ep - 1. srpnja

U bolnici i dalje traje neizvjesnost zbog stanja u kojem je Narin. Nešto nije u redu. Na pregledu ultrazvukom primijete da dijete nije živo. Narin odmah mora na operaciju. Mustafa sazna da je Narin u bolnici i odmah dojuri onamo. Kad Harun ugleda Mustafu u bolnici, opet ga napadne da Narin umire zbog njega. Mustafa sazna da je Narin zatrudnjela i da je prebrodila životnu opasnost zbog djeteta koje je umrlo. Slomljen je zato što je Narin bila u opasnosti i zato što je dijete koje je umrlo bilo njegovo. Za to vrijeme su svi došli u bolnicu i svjedočili svađi između Haruna i Mustafe koja se tamo odvijala.

Jašar i Gulengul na svoju prvu bračnu noć ne odlaze u ložnicu. Kasno je i svi su shrvani. Sljedeći dan cijelo mjesto bruji. Svi su čuli da je gradonačelnikov sin Mustafa silovao kćer svog strica dok je bila u braku s drugim.

19.ep - 2. srpnja

Narin i Harun se razvode. Harun na odlasku ostavlja dirljivo i osjećajno pismo. Narin je ovaj put stvarno odlučna u namjeri da započne novi život. Odlučuje pronaći posao, preseliti se u Indžin konak te povesti majku i Fatmu sa sobom. Aslan je shrvan događajima pa po Ibi šalje Narin novac. Hande dogovori sastanak i odlazi k Aslanu. Narin odlazi predati molbu za posao u tekstilnu tvornicu, Mustafa to odmah saznaje. Durije u konak poziva novog odvjetnika i traži da pokrene postupak rastave.

20.ep - 3. srpnja

Nakon što Narin izađe iz tvornice, Mustafa je počinje slijediti. Jako je uznemirena jer je Mustafin pogled stalno slijedi. Za to vrijeme do gospodina Aslana stiže vijest o tome da je brakorazvodna parnica pokrenuta. Aslan traži pomoć od starijeg sina. Narin je u tvornici jako sretna. Omiljena je i ostale djevojke u tvornici je jako vole. Predradnik se počne zanimati za nju. Primijeti da je Mustafa uznemirava te joj pruži potporu. No njegove namjere su drugačije. Narin zahvaljujući njemu odmah dobije promaknuće jer je ionako vrlo radišna. Predradnik se stalno brine za nju te joj kaže da može ostati prekovremeno i samim tim više zaraditi. Kad Mustafa na kraju radnog vremena ne može pronaći Narin, sazna da je ostala raditi prekovremeno i jako se uzruja. U svojoj ljutnji ponovno odlazi do Bahar.

21.ep - 4. srpnja

Aslan dovodi Bahar u konak i pokreće razvod od Durije. Bahar se udomaćila u konaku, no Asije joj ne da mira. Među njima vlada velika napetost i borba. Mustafa i Jašar žele izbaciti Bahar s imanja i suprotstavljaju se ocu. Međutim, on prodaje imovinu i tako im se osvećuje za nepoštovanje. Gospođa Durije na svoj će se način osvetiti Bahar za bol koju joj je priuštila i ušutkati je. Durije je pozlilo, a Narin ide doktoru Serdaru po lijek. Narin dobiva osiguranje i povišicu na poslu. Ubrzo uslijedi šok i nevjerica. Hurijina djevojačka zabava je prekinuta pucnjavom usred koje uslijedi krvavi obračun. Narin je ozlijeđena.

22.ep - 5. srpnja

Serdar i Mustafa saznaju za krvavi napad, pa odmah odlaze na mjesto događaja. Kad Mustafa ugleda Narin oblivenu krvlju, doživi veliki šok. Napravi strku kako bi je spasio. Serdar se pak trudi smiriti Mustafu i teške ranjenike što prije prevesti u bolnicu. Harun taj događaj vidi na vijestima i odmah dođe u Guzeljurt. Ljut je što mu nitko nije javio i nezadovoljan time što se svi ponašaju kao da ne postoji. No ne sazna samo to. Otkrije i da je Narin počela raditi te započela novi život bez njega. Kuje planove da Narin povede sa sobom. Serdar sazna da će Harun Narin odvesti u Soke i poludi. Uz to će ga teške riječi koje mu majka, gđa Indži, kaže o ljubavi na koju sumnja pogoditi kao šaka u lice. Gđa Durije želi se, na svoj način, osvetiti Bahar za bol koju joj je priuštila i ušutkati je. Odvjetnik Dijar Narin donese omotnicu koja u njoj opet probudi nadu. Ostavinska rasprava koju je pokrenula protiv svojeg strica gospodina Aslana završit će iznenađujuće. Ona je sada suvlasnica imanja s Aslanom i Mustafom Bulutom. Ponukana tim, Narin će donijeti nove odluke i početi ih provoditi u djelo. No te će odluke šokirati njezina strica i Mustafu.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju