Novi nastavci urnebesno smiješne serije 'Lud zbunjen, normalan' u režiji Elmira Jukića i scenarista Feđe Isovića i dalje nastavljaju osvajati srca gledatelja, a dobro uigranoj ekipi u novoj sezoni pridružila se i naša poznata glumica Ksenija Marinković.

„Ovo mi je bilo jedno zaista divno iskustvo. Ekipa je sjajna, dobro uigrana i sve teče bez ikakvih problema i ugodno sam se osjećala u njihovom društvu cijelo vrijeme“, komentirala je Ksenija Marinković iskustvo sa seta serije 'Lud, zbunjen, normalan' u kojoj glumi Ružu, Barbarinu mamu koja je iznenada došla u Sarajevo, a zaiskrilo se već prilikom njezinog prvog susreta s Izetom.

„Ja glumim dosadnu udavaču, lik je stvarno zabavan“ dodala je Ksenija, čiji lik Ruže neće moći odoljeti poznatom Izetovom šarmu te dodala: „Najviše sam scena imala s Mustafom Nadarevićem. Mi se znamo odavno već i bio mi je veliki gušt snimati upravo s njim.

U novim nastavcima vidjet ćemo kako će se njihov odnos razvijati, a sudeći po prijašnjim avanturama ove otkačene obitelji, smijeh i zabava su zagarantirani.

Ne propustite nove nastavke od petka do nedjelje od 20 sati na Novoj TV!