Ebru se pred Majom i Adom zaklinje da neće više dozvoliti Kendalu da je blati i da će od sada igrati prema njegovim pravilima.

189. ep.

Ebru se pred Majom i Adom zaklinje da neće više dozvoliti Kendalu da je blati i da će od sada igrati prema njegovim pravilima.
Oguz dolazi do restorana u kojem Kendal večera i kaže mu da ga ovog puta ima u šaci. Izbija svađa između njih dvojice i Oguz odlazi. Kendal zove svoje ljude i naređuje im da mu nanesu vidljive modrice. Zapovjednik Levent ga pronalazi i Kendal govori da mu je Oguz nanio te ozljede. Levent odlazi uhititi Oguza i stavlja ga u pritvor.

U konaku Kendal kaže svima da mu je Oguz nanio ozljede. Serdar dolazi u konak i želi prebiti Kendala, no Baran i Ebru ga zaustavljaju.
U pritvoru Oguz govori da nije prebio Kendala. Policijski službenik dolazi i govori mu da su pretražili Firatov auto, no nisu našli ništa. Ujedno mu govori da su optužbe protiv njega teške i da se boji da mu neće moći pomoći. Kasnije mu Narin dolazi u posjet i govori mu da je se kloni, no on ne želi ni čuti o tome. Govori joj da prenese Ebru da su otmičari uhvaćeni.

Kenan odvodi Fikrije iz bolnice u svoju kuću i Kadrije je odlazi posjetiti. Kenan u međuvremenu odlazi do Kendala i kaže mu da želi investirati u ovaj kraj, a kada ga Kendal pita o koliko se novaca radi, Kenan mu kaže da će teško moći izbrojati taj iznos. Iako Kendal smatra Kenana svojim gostom, napetost između njih dvojice sve više raste.>>>> Crna ruža, 10. lipnja