Kadrije kaže Kenanu da ode u konak i upozna se s obitelji, no on ne želi ići sam i moli je da ide s njim. Narin je zabrinuta zbog toga što je Baran pruezeo krivnju na sebe kada je Ada ranila Selčuka, no on je uvjerava da nema razloga za zabrinutost jer bi im se već nešto dogodilo da su krivi.

188. ep.

Kadrije kaže Kenanu da ode u konak i upozna se s obitelji, no on ne želi ići sam i moli je da ide s njim. Narin je zabrinuta zbog toga što je Baran pruezeo krivnju na sebe kada je Ada ranila Selčuka, no on je uvjerava da nema razloga za zabrinutost jer bi im se već nešto dogodilo da su krivi. Vraćaju se u konak, ali ondje ih dočeka zapovjednik Levent koji pita za Adu i Barana i kaže da trebaju s njim u postaju. Ebru ih želi odvesti ujutro, no Kendal mu govori da ih sada odvede i govori Ebru da su sami izazvali nevolje. U postaji zapovjednik Levent uzima izjavu od Barana i Ade i napominje da neće biti dobro ako su dali neistinitu izjavu. Pita Barana ima li još što za dodati, no on mu odgovara da nema.

U konaku izbije svađa između Kendala i Ebru, a kada on nasrne na Ebru, žene je obrane i on joj na to kaže da se gubi iz njegove kuće. Počne bacati njihove stvari iz sobe, no zatim dolazi Kadrije i zaustavlja Kendala. Kendal govori da su se samo loše stvari dogodile otkako su Ebru i djeca ovdje i govori da se prešlo preko nečasnosti njezine kćeri, na što mu Ebru zaprijeti da će ga uništiti ako još jednom bude vrijeđao njezinu djecu. Ruzgar pada u nesvijest i oni ga odvode u sobu, čime sukob prestaje. Kenan ulazi u konak gdje Kadrije kaže pred svima da je on Fikrijin sin.
Gulsum dolazi do Oguza i on je zamoli da mu ispriča sve što je vidjela o incidentu s Firatom i ona mu je rekla da je sletio u rijeku, ali je pokušavao zaustaviti auto.

Ona ga moli za oprost, no on joj govori da nije ništa kriva. Oguz zove svojeg kolegu da napravi detaljni pregled Firatovog auta jer sumnja da mu je Kendal sabotirao kočnice. Kendal se sastaje sa svojim doušnikom iz policije i on mu govori da su dobili naredbu o detaljnom pregledu auta, na što mu Kendal kaže da je se pravi kao da je sve napravio i napiše lažno izvješće.


>>>> Crna ruža, 9. lipnja