Ebru zove Kadrije da provjeri kako je Fikrije jer se svi brinu. Ona joj govori da je u bolnici i Ebru je dolazi posjetiti.

187. ep.

Ebru zove Kadrije da provjeri kako je Fikrije jer se svi brinu. Ona joj govori da je u bolnici i Ebru je dolazi posjetiti. Tamo govori Kadrije za situaciju između Sibel i Ajše.

Ajše i Baran pričaju i Baran joj kaže da je ponosan na to što je priznala svima. Ajše mu kaže da je i ona ponosna na njega što je preuzeo krivnju za to što je Ada upucala Selčuka.Ozlem priča sa Sibel i priznaje joj da ne vjeruje u bajke i pita je je li Ajšin otac Kasim, no Sibel joj odgovara da on nema nikakve veze s Ajše. Ozlem joj ne vjeruje.

Kasim se sastaje s Kenanom na brodu i priznaje mu da želi promijeniti svoj život jer osjeća čežnju za obitelji.Ada doživi noćnu moru u kojoj je proganja ono što je napravila Selčuku. Kada se probudila, priznala je Maji što je učinila. Ebru dolazi do nje te joj Maja priznaje i što je Ada učinila. Ebru je šokirana.

Kendal dolazi do konaka i traži Narin. Tamo joj prijeti da se kloni Oguza. Ona mu se suprotstavlja, kao i sve ostale žene koje ga optuže da se sebično bavio sobom dok su djeca bila oteta. Kasnije sjedi zajedno s obitelji. Ajše dolazi i Ozlem mu kaže da je Ajše Sibelina kći, na što Kendal doživi nalet bijesa i zaprijeti Sibel da to ostane tajna.

>>>> Crna ruža, 8. lipnja