Majka Kadrije odvodi onesviještenu i slabu Fikrije u bolnicu. Fikrije je u kritičnom stanju i Kadrije sjedi uz njezin bolnički krevet gdje joj priznaje da je dva groba iskopala za sebe i Kendala.

186. ep.

Majka Kadrije odvodi onesviještenu i slabu Fikrije u bolnicu. Fikrije je u kritičnom stanju i Kadrije sjedi uz njezin bolnički krevet gdje joj priznaje da je dva groba iskopala za sebe i Kendala i pokajala se za sve loše što joj je učinila.

Ebru, Narin, Sibel i Elif nailaze na napuštene automobile u šumi. Šahin i njegovi prijatelji su pronašli Barana, Emrea, Adu i Ajše i prijete da će ih ubiti, no potom dolaze Ebru, Narin, Sibel i Elif i spašavaju djecu.Oguz dolazi do Kendala, no ne može mu nauditi i Kendal ga zbog toga izaziva.

Kenanov auto dolazi do mjesta gdje Sibel, Baran, Ada i Ebru čekaju policiju i oni odlaze s njim do bolnice. On tamo odlazi do Fikrije, gdje ga ona upoznaje s Kadrije. On kaže Kadrije da sve zna i da može oprostiti samo majci, ali ne i Mehdiju. Fikrije pozove Kadrije i kaže joj da odvede Kenana ocu da izbaci svoj bijes.

Nakon što Ajše doživi veliko razočaranje, napetost između nje i Sibel nestaje. Nasred konaka Ajše svima glasno objavi da je Sibel njezina majka.

 >>>> Crna ruža, 4. lipnja