Sabri je došao do hotela u kojem se nalazi Ozlem i ušao joj u sobu, držeći nož u ruci i pitajući je zašto je to napravila. Teško mu je i ne želi je ubiti i pita je je li bila s Kasimom, u nadi da će poreći i da je neće ubiti, no ona mu kaže da joj ionako neće vjerovati ako kaže ne.

199. ep.

Sabri je došao do hotela u kojem se nalazi Ozlem i ušao joj u sobu, držeći nož u ruci i pitajući je zašto je to napravila. Teško mu je i ne želi je ubiti i pita je je li bila s Kasimom, u nadi da će poreći i da je neće ubiti, no ona mu kaže da joj ionako neće vjerovati ako kaže ne. Oguz se ponovno vratio na posao i svi su sretni zbog toga. Situacija u tvornici je sve teža i Baranu to jako teško pada. Ebru zove Kenana i moli ga za pomoć. U tvornici im poslovođa kaže da je Ozlem jedina koja je ovlaštena u Kendalovo ime podići novac s njegovog računa.

Baran je zove, a javlja se Čiček i kaže da Ozlem nije doma. Kenan zove Kasima i pita ga je li Ozlem osoba s kojom je htio započeti novi život. Kasim mu potvrdno odgovara i Kenan ga moli da je dovede, no Kasim mu kaže da oni odlaze i da nemaju što više raditi tamo. Kasim dolazi natrag do hotela i tamo doznaje da je Sabri u sobi. U sobi mu Sabri kaže da je Ozlem mrtva. Njih dvojica se žestoko sukobljavaju i u trenutku kada Kasim prisloni nož uz Sabrijevo grlo, Ozlem izlazi iz kupaonice i odlazi iz sobe. Sukob između Kasima i Sabrija se nastavlja i obojica su teško ranjena. Ozlem dolazi do Kendalove bolničke postelje i govori mu da joj je uništio život i da je posve bespomoćan sada, ali da se ona osjeća bespomoćnije od njega.

Skida mu masku za disanje i njegovo se stanje pogoršava, no kaže da nije ubojica poput njega i na kraju ga nije ubila. Radnici u tvornici su dali kolektivni otkaz i Ebru i Kenan pokušavaju riješiti tu situaciju unatoč tome što Kadrije ne želi stupiti u kontakt s Ozlem.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju