Kasim dolazi do Čiček, no ona mu govori da je Kasim taj koji je kriv ako Sabri ubije Ozlem. Ozlem luta ulicama grada i susreće Kenana na putu do konaka u kojem živi Fikrije i on joj govori da je Kadrije posjetila Fikrije.

198. ep.

Kasim dolazi do Čiček, no ona mu govori da je Kasim taj koji je kriv ako Sabri ubije Ozlem. Ozlem luta ulicama grada i susreće Kenana na putu do konaka u kojem živi Fikrije i on joj govori da je Kadrije posjetila Fikrije. Na to Ozlem odlazi. u međuvremenu se Sabri i Kasim susreću na ulici i dolazi do žestoke tučnjave, no Sabri odustaje od toga da ga ubije jer čuje policijske sirene u blizini.

Ebru dolazi u konak i Narin joj govori što se dogodilo s Ozlem i Kasimom. Kasnije Ebru pita majku Kadrije je li možda nešto krivo razumjela, no Kadrije je uvjerava da je istina za Kasima i Ozlem. Baran dolazi na doručak u konak i pita gdje je Ozlem, a Emre mu odgovara da joj je majka bolesna i da ju je otišla njegovati. Kasim pronalazi Ozlem kako sjedi sama u prirodi, zagrli je i odvede u hotel. Baran odlazi u tvornicu, no radnici se pobune i daju kolektivni otkaz. Ebru odlazi do Čiček i ona joj govori da Sabri zna za Ozlem i Kasima i da neće stati dok ih oboje ne ubije.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju