Baran dolazi na Oguzove i Narinine zaruke. Nije se u stanju nositi sa situacijom te napadne Oguza. Međutim, Narin će ovaj put dignuti svoj glas i Baranu održati lekciju života.

219. ep.

Baran dolazi na Oguzove i Narinine zaruke. Nije se u stanju nositi sa situacijom te napadne Oguza. Međutim, Narin će ovaj put dignuti svoj glas i Baranu održati lekciju života. Odvodi ga u sobu i pokazuje mu sva pisma koja je pisao svome ocu, a ona mu ih nikada nije poslala. Govori mu kako ga je čekala dvadeset godina, no on je cijelo vrijeme bio s drugom obitelji.

Ebru se hrabro suprotstavlja Kendalu. Uskoro će saznati najveću laž u svome životu. Kendal Ebru želi poslati majci Kadrije, ali u posljednjem trenutku sazna nešto novo u vezi s Ebru te je ponovno želi ubiti. Putem u konak nailazi na Ebru koja sjedi u autu te je svojim autom izgura niz liticu. Srećom, pronalaze je Baran i Ada i odmah pozivaju hitnu pomoć koja je prevozi u bolnicu. Potresena od prethodnih događaja, Sibel govori Ajše da ukoliko se njoj nešto dogodi da pazi na svog malog brata.


>>>> Crna ruža, 22. srpnja

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju