Serdar se suočava se Kendalom, no Kendal je poslao svoje ljude da pretuku Serdara.Selčuk je počeo tući Barana, a kada ga je Šahin zaustavio, rekao je da ih sve mora ubiti i uperio prištolj u Baranovu glavu.

185. ep.

Serdar se suočava se Kendalom, no Kendal je poslao svoje ljude da pretuku Serdara.Selčuk je počeo tući Barana, a kada ga je Šahin zaustavio, rekao je da ih sve mora ubiti i uperio prištolj u Baranovu glavu. Šahin ga je spriječio jer misli da se neće izvući i uvjerava ga da odustanu od svega.

Baran u međuvremenu uspijeva uzeti nož sa stola kojim je prerazao konopce kojima je vezan i oslobađa se. Uspijeva zgrabiti i pretući Selčuka. U međuvremenu se Ada uspijeva osloboditi, no onda se začuje pucanj izvana. Ada izlazi van, udara Selčuka s velikom drvenom gredom i uzima mu pištolj, no Selčuk je optužuje da je ubila njihovo dijete i da ga ne može ubiti. Nakon što Ada upuca Selčuka, Šahin bježi.

Majka Kadrije odlazi do Fikrije na njihovo tajno mjesto gdje je nalazi onesviještenu. Oguz ugleda Serdarov auto posred ceste i nalazi ozlijeđenog Serdara u njemu i odluči ga odvesti u bolnicu. Serdar mu je rekao da mu je to Kendal napravio. Kasim kaže Kendalu da su djevojke nestale, no njega nije briga.

Ebru, Narin i Sibel saznale su da su djevojke nestale i kreću u potragu za njima. Šahin zna da je Selčuk ubijen te odluči pozvati svoje ostale ljude da se vrate. Odlučan je u nakani da se obračuna s Adom, ali njega i njegove ljude očekuje kraj kakav nisu ni zamišljali.


>>>> Crna ruža, 3. lipnja