Dok se Kendal bori za život, stanovnici konaka na vlastitoj koži počinju osjećati posljedice toga što se dogodilo. Radnici u tvornici misle da će Kendal umrijeti pa kolektivno podnesu ostavku.

197. ep.

Dok se Kendal bori za život, stanovnici konaka na vlastitoj koži počinju osjećati posljedice toga što se dogodilo. Radnici u tvornici misle da će Kendal umrijeti pa kolektivno podnesu ostavku. Baran daje sve od sebe kako bi popravio situaciju, ali to nije dovoljno.
Nakon što je Gulsum dala iskaz, Oguz je pušten iz pritvora. Deniz i Serdar odluče mu prirediti zabavu. Deniz je sretna jer je pripremila teren za to da se Oguz i Elif zbliže. Međutim, Narin je saznala za to. Za nju je to nova zapreka na putu do Oguza.

Melek i Sabri se nalaze i on joj govori da će je čekati koliko god treba jer je nju čekao cijeli život, ali da je razmišljao i da se odlučio predati jer mu je Melek rekla da će ga čekati. Kasim dolazi do Ozlem koja sjedi pred vratima svoje rodne kuće i ona ga bijesno otjera, govoreći da on ubija sve što dotakne i da joj je uništio život. Sabri odlazi do svoje rodne kuće tražiti majku Čiček blagoslov prije nego što se preda, ne znajući da je Ozlem tamo i da još uvijek moli Čiček da je pusti unutra.

Melek žuri do njezine kuće da pokuša upozoriti Ozlem, ali Sabri dolazi prije nje. Emine dolazi s Ozleminim stvarima, a Melek ih pokuša uzeti, uzaludno. Emine pred Čiček, dok Sabri sluša, kaže za Ozleminu aferu s Kasimom, a Sabri posve pobijesni. Ozlem bježi, a Sabri je prati. Melek ga sustiže i pokušava ga odvratiti od njegovog nauma, no on je ne želi poslušati i krene za Ozlem.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju