Emine je posjetila Kendala, koji je još uvijek u komi, u bolnici i rekla mu da mu sve oprašta. Asim također dolazi do Kendala i govori mu da se moli svaki dan da ga Kendal zavoli.

196. ep.

Emine je posjetila Kendala, koji je još uvijek u komi, u bolnici i rekla mu da mu sve oprašta. Asim također dolazi do Kendala i govori mu da se moli svaki dan da ga Kendal zavoli. Doktor obitelji kaže da je Kendal bez svijesti i da ne može reagirati, ali da sve čuje i razumije.

Majka Kadrije odvodi Ozlem do njene majke i izbacuje je iz konaka, govoreći da više nije tamo dobrodošla. Kasim je kriomice prati i obeća sam sebi da će je spasiti. Ozlemina majka je želi izbaciti i govori joj da je vrlo brzo zaboravila kako je to biti gladan i bos i da joj je lagala kad ju je pitala ima li išta između nje i Kasima te da bi sve bilo u redu da im je na vrijeme podarila sina. Ozlem joj je na to odgovorila da je imala dijete, ali da joj se život srušio onda kada su joj je oduzeli i da su je u konaku zadržali ne iz ljubavi i sažaljenja, nego da spriječe ogovaranja.

Njezina majka je potom konačno izbacuje iz kuće. Ajše je sama u kafiću i sve joj polazi po krivu, a gosti su nezadovoljni i odlaze. Kasim zove Kenana i oni se sastaju. Govori mu da mu treba hitno novac jer želi započeti novi život. Kenan kaže da će sve navečer srediti.

>>>> Crna ruža, 19. lipnja


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju