Kendal je u bolnici, a majka Kadrije je očajna. Dobiva poziv da su radnici, u strahu od toga da će ostati neisplaćeni, počeli odnositi stvari iz tvornice. Baran dolazi u tvornicu, no ne uspijeva natjerati radnike da prestanu ukrcavati robu.

195. ep.

Kendal je u bolnici, a majka Kadrije je očajna. Dobiva poziv da su radnici, u strahu od toga da će ostati neisplaćeni, počeli odnositi stvari iz tvornice. Baran dolazi u tvornicu, no ne uspijeva natjerati radnike da prestanu ukrcavati robu. Potom dolazi majka Kadrije sa sačmaricom i ispaljuje jedan hitac u zrak. Kaže radnicima da iskrcaju robu jer Šamverdiji drže svoju riječ i da nitko neće ostati neisplaćen. Oni odbijaju, ali zatim dolazi Kenan i uspijeva ih nagovoriti da iskrcaju robu.

Serdar govori Deniz da Oguz izlazi iz pritvora i ona ga sretno zagrli. Ozlem govori Melek da se makne od Sabrija i prestane s nalaženjem jer će i nju uvaliti u nevolje. Majka Kadrije odlučuje preuzeti brigu za tvornicu dok se Kendal oporavlja. Kasim uporno zove Ozlem, a ona mu govori da je pusti na miru. Naposlijetku dolazi u konak i odvlači je u podrum gdje joj govori da želi da pobjegnu jer se Kendalovo stanje pogoršalo i da će obitelj propasti. Majka Kadrije ulazi u podrum i ugleda Ozlem i Kasima. Daje Kasimu pljusku i počne vikati na njega da je iznevjerio dobrotu koju mu je njena obitelj iskazala.

Sibel ga isto odvlači na stranu i bijesno mu govori da je upropastio i Ozlemin život, kao što je i njezin nekada i da ju je osudio na život u bijegu i u strahu od Kendala i Sabrija, koji će krenuti za njom. Majka Kadrije je toliko ljuta na Ozlem da je otišla po svoju sačmaricu i uperila je u Ozlem. Ozlem je izvan sebe od očaja i tjera majku Kadrije da je upuca i da je spoji sa svojom kćeri. Kadrije je ne ubija, nego je odvodi nekamo, no ne zna se gdje.


>>>> Crna ruža, 18. lipnja


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju