Serdar i Deniz odustali su od odlaska. Za njih počinju dani ispunjeni nadanjima i čekanjem. Kasim dolazi u konak i govori Ozlem da želi pričati s njom.

194. ep.

Serdar i Deniz odustali su od odlaska. Za njih počinju dani ispunjeni nadanjima i čekanjem. Kasim dolazi u konak i govori Ozlem da želi pričati s njom. Ona odbija, a Sibel je odvlači na stranu i upozorava je da je on loš čovjek i da mu ne smije dozvoliti da se ponaša tako prema njoj jer ga poznaje i zna kakav je. Ozlem je pita odakle ga toliko dobro zna i kaže da je Kasim sigurno Ajšin otac, što Sibel porekne.

Ozlem kasnije priča s Melek i govori joj da treba prekinuti odnos sa Sabrijem jer to neće dobro završiti ako ga ulove. Sabrija je netko na putu u skrovište ugledao i policija je zaprimila dojavu gdje se skriva. Ozlem stoji ispred skrovišta i ugleda policajce. Ulazi unutra i upozorava Melek i Sabrija, oni bježe, ali policajci odvoze Ozlem u postaju. Ozlem im u postaji ne želi reći ništa o Sabriju. Melek i Sabri skrivaju se u polju i Sabri joj govori da joj ne treba ništarija poput njega, ali Melek mu obećaje da će ga čekati.
Ebru, Narin, Baran i Ajše kupili su kafić. Svi su se odlučili priključiti radu u kafiću. Taj posao za sve će biti ugodna promjena, a najviše za Ebru i Narin.


>>>> Crna ruža, 17. lipnja


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju