Ebru je saznala da njezin prvi sin nije umro. Nastavlja slijediti tragove i daje se u potragu za njime. Međutim, susrest će se s brojnim problemima te će od Kenana tražiti da joj pomogne.

213. ep.

Ebru je saznala da njezin prvi sin nije umro. Nastavlja slijediti tragove i daje se u potragu za njime. Međutim, susrest će se s brojnim problemima te će od Kenana tražiti da joj pomogne. Uz njegovu pomoć brzo uspijeva dobiti dozvolu da otvori grob svoga sina. Ozlem dolazi u konak. Kendal ne može savladati svoj bijes i fizički nasrće na nju. Žene u konaku pokušavaju je obraniti od poludjelog Kendala, no čini se kako joj nema spasa. Kendal je tjera da si napiše smrtnu presudu, da je za svoju smrt i svoj grijeh sama kriva te joj daje pištolj da se sama ubije. Prije nego što si sama presudi, Ozlem odlazi po snimku na kojoj razgovaraju Sibel i Kasima. Kendal naređuje svima da napuste konak, a pred sobom postrojava i Ozlem i Sibel.
Sibel govori Kendalu da ona ne poriče ništa, ali da je sve s Kasimom prošlost, no da li je i Ozlem ostavila prošlost iza sebe? Što će Kendal učiniti sljedeće?

>>>> Crna ruža, 14. srpnja

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju