Ebru zove Maju i pita je gdje je. Ona joj govori da je kod Elif i Emrea, a Ebru joj govori da moraju razgovarati kada se vrati doma. Kasnije u konaku Ebru i Maja razgovaraju i Ebru joj govori da je Ada prekinula sa Serdarom zbog nje.

190. ep.

Ebru zove Maju i pita je gdje je. Ona joj govori da je kod Elif i Emrea, a Ebru joj govori da moraju razgovarati kada se vrati doma. Kasnije u konaku Ebru i Maja razgovaraju i Ebru joj govori da je Ada prekinula sa Serdarom zbog nje. Maja i Ada se pomire i priznaju si da su si nedostajale.
Narin govori Ebru da su se otmičari predali i da je jedan rekao da je bio slučajno ranjen. Ebru je sretna što su sjeca spašena. Narin joj govori i da je posjetila Oguza i da nije moguće da je on učinio ono za što ga se okrivljuje.

Melek se nalazi u Sabrijevom skrovištu i sprema mu obrok. Nakon što je zaspala, pojavljuje se Sabri i govori joj nešto od čega njoj postane neugodno. Deniz i Serdar su jako uznemireni zbog svega što se Oguzu dogodilo. Elif kasnije primijeti da su nestali. Elif i Emru ih odlučuju potražiti.
Majka Kadrije i Ozlem posjećuju Fikrije u Kenanovoj kući i ona im govori da se osjeća bolje otkada je tamo i da Kenan želi da se svi okupe kao obitelj. Ebru to odbija jer ne želi sjediti za istim stolom kao i Kendal, međutim naposlijetku se ipak pojavljuje na obiteljskom okupljanju. Kenan je sretan, no kasnije nepromišljeno kaže kako bi volio da su Murat i Firat još živi, na što Narin ustaje od stola i odlazi.


>>>> Crna ruža, 11. lipnja