Baranovo ponašanje sve je dovelo do ruba strpljenja i odnosi među djecom su vrlo napeti. Ada nagovara Ebru da proda kafić Kenanu kako bi otplatili dug Narin i Baranu i bili sami svoji gazde. Kendal se svim silama trudi ponovno prohodati kako bi pobjegao iz Kenanovog zatočeništva.

205. ep.

Baranovo ponašanje sve je dovelo do ruba strpljenja i odnosi među djecom su vrlo napeti. Ada nagovara Ebru da proda kafić Kenanu kako bi otplatili dug Narin i Baranu i bili sami svoji gazde. Kendal se svim silama trudi ponovno prohodati kako bi pobjegao iz Kenanovog zatočeništva. U međuvremenu Kasima odvode u zatvor, a Ozlem pritom obavlja kupovinu u trgovačkom centru, uživajući u životu aginice i prisjećajući se na svoje skromne početke. Narin dolazi do Oguza i oni odlaze na samotno mjesto i razgovaraju.

Narin mu govori kako je zamišljala njihov zajednički život, no da nikada nije mislila pobjeći s njim jer zna da je to nemoguće. Odlazi od njega nakon što mu je rekla da oboje znaju da ne mogu ostaviti svoju djecu jedno zbog drugoga. Ozlem donosi poklone svojoj majci, namirnice i meso, i govori joj da je odlučila živjeti život u kojem neće biti gladna. Kenan pokušava od Kendalovih ljudi doznati neku informaciju kojom bi mogao strpati Kendala u zatvor i uspijeva dobiti priznanje od jednog da je Kendal organizirao Firatovo ubojstvo. Ebru i Elif razgovaraju i Ebru je pita osjeća li ona nešto prema Oguzu, no Elif to poriče. Baran je još uvijek bijesan na Ozlem. Nabavio je pištolj kojim želi ubiti Ozlem.

Rustem-aga dolazi u konak da bi se raspitao o Kendalu, ali i da napomene obitelji da je pokrenuo parnicu s Kendalom zbog koje će porasti vrijednost njihovih posjeda, no Kadrije nije raspoložena za razgovor i govori mu da pričeka da Kendal ozdravi da bi pričali o poslu. On odlazi, a Ozlem dolazi u konak, a obitelj je pokušava otjerati, no Baran ju je ugledao i uperio pištolj u nju. Neizvjesno je što će se dogoditi.

>>>> Crna ruža, 2. srpnja

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju