Ebru još nije saznala da su njezine kćeri nestale, te odluči posjetiti Fikrije. Nalazi je na samrtnoj postelji. Fikrije joj ne želi reći što joj je, unatoč Ebrinoj zabrinutosti.

184. ep.

Ebru još nije saznala da su njezine kćeri nestale, te odluči posjetiti Fikrije. Nalazi je na samrtnoj postelji. Fikrije joj ne želi reći što joj je, unatoč Ebrinoj zabrinutosti. Ebru je pita uzima li lijekove i Fikrije joj potvrdno odgovara, no kada je Ebru htjela pomaknuti uveli cvijet, lončanica joj ispada iz ruku i ugledala je tablete skrivene u zemlji za lončanice. Fikrije joj govori da je odlučila umrijeti jer je to sudbina. Melek odlazi, a u stopu je prati Ozlem.

Melek dolazi do Sabrija, ali njega nema i ona se pita kamo je otišao. Ozlem ne razumije što Melek tadi tamo. Melek zatim odlazi do kuće Ozleminog brata i Ozlem tada shvati o čemu se zapravo radi. Ozlem je stala Melek na put i dala joj do znanja da zna istinu.

Šahinov prijatelj saznaje da se otmica djevojaka zakomplicirala i počinje paničariti. Maju zove prof. Elif i govori joj da je Emre nestao. Poslije ju zovu policajci i javljaju joj da su pronašli njezin auto napušten u šumi. Narin odlazi u potragu za Baranom i nailazi na Oguza i oni razgovaraju. Ebru obavijesti majku Kadrije o Fikrijinom stanju.


>>>> Crna ruža, 2. lipnja