Kendal ne odustaje od nakane da zbog malog Mehdija ruke umrlja krvlju... Iako smatra da je svoj naum priveo kraju i da pri tome nije ostavio nikakav trag, sudbina mu sprema iznenađenje.

155. Ep.

Sibel održava emotivan govor na Ajšinom fakultetu zbog kojeg svi studenti odluče nazvati svoje majke, a i Ajše je majčin govor jako pogodio.

Ozlemina majka moli kćer za pomoć jer je ostala sama i nema joj tko pomoći, no Ozlem je ljutita i optužuje ju za svoju sudbinu. Ipak, uvečer se Ozlem odluči pomoći majci i donosi joj novac i nešto hrane.
U međuvremenu, Kendal je pozvan u policijsku postaju kako bi dao i potpisao izjavu vezanu uz nemili događaj na starom groblju. On prepričava događaj onako kako se dogodio, no ne pita je li Firat pronađen. Oguz je sumnjičav i vjeruje da je Kendal krivac za Firatov nestanak.

Gulsum, svjedokinja Firatove nesreće želi dati izjavu na policiji, no otac je sprječava u tome u strahu za njihovu sudbinu. Ona zatim odlazi u konak, no uzruja se nakon što vidi Kendala i ode.

Na fakultetu atmosfera je došla do usijanja. Serdar dolazi u kafić gdje Ada pije čaj s Emreom kojeg je neki dan zamolila da joj pred Serdarom glumi dečka. No, Serdar ga napada i izbija velika tučnjava i metež zbog čega završavaju u policijskoj postaji. Ebru i Oguz odlaze u policijsku postaju kako bi otišli po njih, a Ada laže majci govoreći joj kako je Emre njen novi dečko te da je svađa izbila zbog Serdarove ljubomore.


>>>> Crna ruža, 13. travnja