Sudac odlučuje da će se Narin za svoju slobodu boriti iz pritvora. Odluci je nazočio Oguz koji je velika podrška Narin u trenutcima kada je rastrgana između savjesti i života koji je svojim postupkom promjenila iz temelja.

171. ep.

Sudac odlučuje da će se Narin za svoju slobodu boriti iz pritvora. Odluci je nazočio Oguz koji je velika podrška Narin u trenutcima kada je rastrgana između savjesti i života koji je svojim postupkom promjenila iz temelja. Baran i dalje ne shvaća zašto je Narin učinila to i pokušava pronaći zdravorazumska opravdanja za njezin čin. On pronalazi prsten koji je Oguz poklonio Narin i to ga još više čini bjesnim. Narin ulazi u ćeliju sa nekoliko žena sa kojima će dijeliti svoj život do trenutka kada joj se dokaže nevinost. Neke od njih su prijateljski raspoložene, a neke su podrugljive.

Bit će ovo teška borba za Narin koja je nakon svih životnih nedaća koje su je zadesile u posljednje vrijeme jako slaba i nespremna na borbu koja tek započinje. Ebru se polagano budi iz kome, no dosta je slaba i do potpunoga oporavka će biti potrebno još mnogo snage, volje i strpljenja. Sve to djevojkama je vratilo osmjeh na zabrinuta lica. Majka Kadrije, vidno slaba od sve tuge koja ju je snašla, biva velika podrška Narin.

Kendal unajmljuje najbolji tim odvjetnika kako bi Narin izvukao na slobodu što prije. Iako je Ebru još slaba za svjedočenje, njezin iskaz bi mogao rasvjetliti što se toga dana dogodilo u radionici i koji je razlog počinjenoga zločina. Oguz pokušava pronaći oružje kojim je Ebru ranjena, ispituje Kendala i pri tome mu otkriva kako jedino što je pronašao jeste krvava maramica.

>>>> Crna ruža, 11. svibnja