Ovo je veliki dan za Narin koja izlazi pred tužioca koji će odlučiti što će se dogoditi s njom i kakav će epilog njezina sudbina doživjeti. Svi su i dalje u nevjerici nakon saznanja da je Narin ta koja je ranila Ebru, no svi to taje od Maje i Ade.

170. ep.

Ovo je veliki dan za Narin koja izlazi pred tužioca koji će odlučiti što će se dogoditi s njom i kakav će epilog njezina sudbina doživjeti. Svi su i dalje u nevjerici nakon saznanja da je Narin ta koja je ranila Ebru, no svi to taje od Maje i Ade. Ebru se bori za život, dok Maja i Ada tješe malenoga Ruzgara govoreći da je majka na putu, dok on sve više sumnja u to. Ozlem likuje nad svim što se događa i govor Kendalu kako je sretna jer će se istina napokon saznati. Kendal joj prijeti i govori kako ona sama priziva smrt i da ga se treba paziti.

Prepričavajući Kasimu što se dogodilo između nje i Kendala, Ozlem je rekla kako je Narin ranila Ebru i to je načula Ada. Sva izvan sebe, Ada počinje vikati, plakati i okrivljavati cijeli konak da su dvolični i bezobrazni jer su skrivali istinu od nje i Maje. Jutro nakon što je saznala, Ada odlazi u policiju želeći vidjeti Narin, no Oguz joj to ne dozvoljava. Na izmaku snaga i strpljenja, okružene lažima i dvoličnim ljudima, Maja i Ada skupljaju svu snagu kako bi vesele dočekale buđenje majke i kako bi utješile malenoga Ruzgara. Sve ovo posebice teško je za Barana koji je rastrgan između sestara i Narin.

Pokušava shvatiti razlog počinjenja zločina prema Ebru i jedino što želi jeste završetak ove noćne more. Ipak, za predivne sestre nazire se kraj tuge nakon što njihova majka po prvi puta na kratko otvori oči.

>>>> Crna ruža, 7. svibnja


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju