Obuzeta tugom i gnjevom Narin odlazi u radionicu gdje se sukobljava sa Ebru. Optužuje da je Ebru krivac za sve nesreće koje su se dogodile u konaku i u njihovim životima, moli je da ode jer želi da tuga prestane.

166. Ep.

Obuzeta tugom i gnjevom Narin odlazi u radionicu gdje se sukobljava sa Ebru. Optužuje da je Ebru krivac za sve nesreće koje su se dogodile u konaku i u njihovim životima, moli je da ode jer želi da tuga prestane. Ebru isprovocirana riječima koje joj je Narin rekla optužuje nju da je ona jedini krivac zbog koje je Baran otišao.

U tom trenutku Narin, Ebruine riječi previše pogađaju i neznajući što bi napravila poseže za nožem i probada Ebru. Ebru tada pada na pod, a Narin u šoku shvaća što je učinila bježi iz radionice. Lutajući cestom Narin se odluči sakriti na livadi odakle poziva Kendala u pomoć. Za to vrijeme sve se priprema za dolazak Hodže i susjeda koji će moliti za Firatovu dušu.

Niti dolazak Kendelova dijeteta nije ublažio tugu koju majka Kadrije osjeća zbog Firatove smrti. Kasim počinje sumnjat u Kendelovu nevinost i o tome se povjerava Ozlem. Naime, prisjeća se da je načuo razgovor u kojemu je Kendal prijetio Firatu smrću. Za to vrijeme u radionici Baran pronalazi Ebru i ona kolima hitne pomoći biva prevezena u bolnicu gdje nastavlja bitku za svoj život.

Kendal pronalazi Narin i obećava da će joj pomoć te je uvjerava da ne ode na policiju već da šuti o svemu što se dogodilo. Kendal odlazi u radionicu kako bi provjerio jeli Ebru zaista mrtva, no on samo pronalazi lokvu krvi i oružje kojim je ona ranjena. Kendal uzima oružje kojim je Ebru ranjena i pokušava ga obrisati, no sve to prekida iznenadni dolazak Oguza koji nakon što mu je javljeno da je Ebru ranjena odlazi do radionice kako bi pregledao dokaze. Kendal se uspjeva sakriti i za sada uspjeva u zataškavanju ovoga zločina.

>>>> Crna ruža, 30. travnja