Pijani kasim suočava se sa Sibel jer zna da je ona odgovorila Ozlem od plana kojeg su zajedno imali. Ozlem ih prati i saznaje da on i Sibel imaju povijest te da su nekoć bili zajedno.

183. ep.

Pijani kasim suočava se sa Sibel jer zna da je ona odgovorila Ozlem od plana kojeg su zajedno imali. Ozlem ih prati i saznaje da on i Sibel imaju povijest te da su nekoć bili zajedno.Ozlem je u životu dovoljno gladovala patila te se zbog toga nije spremna ponovno suočiti sa sličnim scenarijem. Žalosna je, ali odlučuje prekinuti s Kasimom ono što je bilo između njih.

U međuvremenu, Emre i Baran kreću u potragu za Adom i Majom. Spletom okolnosti uspijevaju pronaći automobil u kojem su viđene za vrijeme otmice. Zahvaljujući dosjetljivoj Ajše, Emre pronalazi komad papira kojeg je ona namjerno bacila na tlo. Emre i Baran uspijevaju ih pronaći zahvaljujući Ajšinim tragovima i suočavaju se s otmičarima, no tijekom tučnjave Šahin ispaljuje metak u jednog od momaka.
Oguz se samosažaljeva zbog situacije s poslom i otkazom, no tužioc ga pokušava utješiti govoreći mu da ga ne smatra krivim. No, njemu to nije dovoljna utjeha.

I dalje ljutit zbog onoga što je čuo od Gulsum, Serdar dikazi u Kendalovu tvornicu suočiti se s Kendalom, no Kasim i Riza ga zaustavljaju. Tada i Kasim saznaje da je Oguz dao ostavku. Malo kasnije, Kendal i Oguz se suočavaju, a Oguz mu govori da će poduzeti sve da ga strpa iza rešetaka.


>>>> Crna ruža, 1. lipnja