Firatova smrt pogodila je cijeli Konak i ostavila neizbrisivu tugu, naročito na Narin koja proživljava jednu od najvećih tragedija života zbog gubitka voljenoga brata.

164. Ep.

Firatova smrt pogodila je cijeli Konak i ostavila neizbrisivu tugu, naročito na Narin koja proživljava jednu od najvećih tragedija života zbog gubitka voljenoga brata. Suze i tuga su jedine emocije koje svi osjećaju, svatko pokušava pronaći zrno utjehe u svakodnevnici. Posljednjem ispraćaju Firata nazočio je cijeli konak, a njegov grob je uz Muratov što je posebno emotivno za majku Kadrije. Dok su svi na pogrebu, Sabri pokušava izaći iz podruma u čemu ga sprječava dolazak Maje i Ruzgara.

Po povratku s pogreba, majka Kadrije se povlači u svoju sobu u kojoj svoju tugu pokušava zatomiti molitvom. Melek pokušava iskoristiti svaki slobodan trenutak kako bi otišla do Sabrija i pri tome je jako oprezna kako ostatak konaka nebi otkrio tajnu koju za sada jako dobro čuva. Niti sedam dana nakon tragedije nije dovoljno da tuga postane manja, naročito kod majke Kadrije koja nije izašla iz svoje sobe sedam dana.

Svoju zabrinutost za nju iskazuje Ebru koja odlazi u njezinu sobu i kroz suze se prisjeća kako joj je majka pomogla da prebrodi najgore trenutke života i kako je dolaskom u konak počela drugačije gledati na stvari u životu...

>>>> Crna ruža, 28. travnja

 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju