Gulsum je prijavila Oguza, što Oguza iznova dovodi u sukob s Kendalom. Prisiljen je podnijeti ostavku, ali za Kendala je to samo nagovještaj svega onoga što će uslijediti.

182. ep.

Gulsum se kaje zbog prijave koju je podnijela protiv Oguza i dolazi se ispričati. No, on je ne krivi i govori joj kako se on mora obračunati s Kendalom te je savjetuje da ode kući i nikome ništa ne govori. U konaku, za vrijeme večere, žene od Kendala saznaju da je Oguz podnio ostavku. Narin je u šoku te zove Oguza kako bi provjerila zašto je dao otkaz, no on joj ne želi reći pravu istinu. Izjavljuje joj ljubav i govori da će je čekati jer njegova ljubav prema njoj s vremenom samo sve više raste. U međuvremenu, Kasim se opija zbog Ozlemine odluke.

Ajše napokon saznaje da su Baran, Ebru i Narin stradali u oluji. Uzruja se i želi razgoavarati s Baranom. No, Baran i Ajše se posvađaju jer Baran smatra kako ona ne mari niti za njega, niti za svoju majku.

Nakon što Ada vidi da Ebru priča s Narin, još se više naljuti na majku i izlazi na ulicu. Naziva Ajše i odlazi k njoj u kafić. Ada i Ajše odluče noć prespavati u stanu prijateljice nedaleko od studentskog doma. No, plan im propada nakon što im djevojka čiji je stan otkaže, pa one odlučuju prespavati u kafiću. No, Šahin iskorištava priliku dok djevojke nisu okružene muškarcima i otima ih. U međuvremenu, Baran odlazi u Ajšin dom s namjerom da je pronađe, no ne pronalazi je ondje. Međutim, kad stigne do kafića u kojem Ajše radi ugleda kako je trojica muškaraca otimaju zajedno s Adom. Nažalost, ne uspijeva ih spriječiti na vrijeme.

U isto vrijeme, Emre se nalazi na benzinskoj postaji pored koje prolazi automobil kojeg je nekidan ugledao, a koji mu je bio sumnjiv, ne znajući da su u njemu otete Ada i Ajše. Pijani Kasim dolazi ispred konaka i želi se suočiti sa Sibel jer zna da je ona odgovorila Ozlem od plana kojeg su zajedno imali. Ozlem ih prati i saznaje da on i Sibel imaju povijest te da su nekoć bili zajedno.

>>>> Crna ruža, 28. svibnja