Narin najveću borbu vodi sa samom sobom. Ebru i Baran još nisu saznali istinu te se upuštaju u dug razgovor.

181. ep.

Sibel i dalje uvjerava Ozlem da joj nije pametno miješati se Kasimom. Ozlem pred njom sve poriče, no ipak Kasimu govori da ne želi nastaviti s tajnom vezom koju imaju. No, Kasimu srce ne dopušta da je samo tako pusti, jer on je voli i ona ga čini boljim, a Ozlem zamišlja njihov zajednički život u siromaštvu i borbi s njegovim alkoholizmom. Zbog toga, smatrajući da samo ljubav nije dovoljna, odbija Kasimovu molbu. Narin, Baran i Ebru pronađeni su, a za to vrijeme Oguz prima hitni poziv od narednika i mora se brzo uputiti u policijsku postaju, ne znajući o čemu se radi. Nakon odlaska u postaju, Oguz saznaje da je prijavljen za neprimjereno ophođenje. Šokiran i ponižen, odlučuje se na radikalan potez – ostavku.

U međuvremenu, Kadrije osjeća krivicu jer je ona poslala Ebru, Narin i Barana u oluju koja je mogla tragično završiti. Kadrije želi nasamo pričati s Ebru, no pridružuje im se i Narin, u nadi da će spriječiti Kadrije da otkrije dugočuvanu tajnu. Kadrijina će nakana ovoga puta propasti nakon što vidi koliko se Ebru i Narin odjednom dobro slažu. Ipak, Kadrije suočava Narin s činjenicom da nije učinila ono što je trebala učiniti dok je bila na samo s Ebru – reći joj istinu.

Bekir, Gulsumin otac dolazi obavijestiti Kendala kako je Gulsum podnijela prijavu protiv Oguza. Kendal ga unapređuje, oduševljen razvitkom događaja. I dok Oguz potpisuje papire za ostavku, Bekir potpisuje ugovore o promaknuću...

Isfrustrirane svime, Ada i Maja odluče otići iz konaka jer smatraju da su ondje nepoželjne. Uvečer, Gulsum dolazi u Oguzovu kuću s namjerom da s njim razgovara i prizna mu što je učinila. Oguza to još više razbjesnjuje, no govori joj da se smiri jer se on mora obračunati s Kendalom. Žene iz konaka u šoku su nakon što saznaju da je Oguz dao ostavku.


>>>> Crna ruža, 27. svibnja