Narin i Ebru su i dalje u kućici na osami gdje razgovaraju o svemu što se dogodilo. Lože vatru kako im nebi bilo hladno i dijele komad kruha kako nebi ogladnile.

179. ep.

Narin i Ebru su i dalje u kućici na osami gdje razgovaraju o svemu što se dogodilo. Lože vatru kako im nebi bilo hladno i dijele komad kruha kako nebi ogladnile. Za Ebru ovo postaje lijep početak izgradnje novoga odnosa s Narin. I dok Narin pokušava Ebru otkriti dugo čuvanu tajnu, u kućicu dolazi Baran kojega je poslala majka Kadrije da im odnese nešto hrane. Za Narin ovo postaje još teže jer sada shvaća da treba napokon reći istinu i na taj način izgubiti Barana.

Ona nije spremna za gubitak i nije spremna ostati sama jer sve te emocije je iskusila boraveći u zatvoru. Maja i Ada su zabrinute jer ne znaju gdje im je majka i to Adu ljuti jer je uvjerena da se ponovno nešto taji od nje. Šahin se i dalje želi osvetiti Adi i neprestano je prati kako bi saznao gdje se ona kreće i boravi. Ipak, strašna oluja zahvatila je čitavo mjesto i zabrinula konak jer se Ebru, Narin i Baran još nisu vratili. Majka Kadrije osjeća grižnju savjest jer je ona ta koja je odvela njih dvije i ostavila u kućici kako bi se pomirile, a zatim poslala i Barana.

Majka naziva Oguza i govori što je napravila, no, zbog snažnog vjetra nije moguće isploviti i jedino što preostaje jeste čekati. Za to vrijeme, Narin, Baran i Ebru se bore sa strašnom olujom i pokušavaju doći do kopna. Ipak, vjetar, valovi i grmljavina bivaju presnažni za brodicu i njih troje te oni tonu. Sudbina troje ljudi postaje nepoznata, a u konaku nitko ne sluti kakva je nesreća zatekla Barana, Narin i Ebru.

>>>> Crna ruža, 25. svibnja