Iako je konak razveselila vijest o Narininom povratku, to ipak nije lijepa vijest za sve ukućane. Ada još ne može oprostiti majci što je svojim svjedočenjem oslobodila Narin i to je tjera da ode u staru kuću kod ružičnjaka.

178. ep.

Iako je konak razveselila vijest o Narininom povratku, to ipak nije lijepa vijest za sve ukućane. Ada još ne može oprostiti majci što je svojim svjedočenjem oslobodila Narin i to je tjera da ode u staru kuću kod ružičnjaka. U konaku nije lijepa atmosfera jer, osim što Ebruine kćeri ne pričaju sa njom, Narinin dolazak i boravak u konaku također je mnogo toga poremetio. Majka Kadrije je zahvalna Ebru što je oslobodila Narin i želi ih pomiriti. Ipak, iako je Ebru na sudu oprostila Narin, ne želi komunicirati i imati veze s njom. Baran je i dalje rastresen i uporno želi od majke dobiti odgovor zašto je ranila Ebru.

Njega jako boli sve što je njegova majka napravila jer to ga je i posvađalo s Adom i Majom. Baran počinje dobivati dojam da svoju majku ne poznaje jer mu je i skrivala prsten koji joj je Oguz darovao. Osjeća se izdanim i razočaranim. No, isto razočaranje osjeća i Narin prema Kendalu. On je svojim svjedočenjem naštetio Narin i pokazao kako samo misli na sebe. Čini se da Kendalov broj neprijatelja u konaku sve više raste. Majka Kadrije, odvozi Ebru i Narin brodićem u kućicu koja je na osami u želji da njih dvije izglade račune.

U međuvremenu, Šahin izlazi iz bolnice i prati Adu kojoj se želi osvetiti. Ada svojim opiranjem majci nije ni svjesna koliko si može naškoditi, no, očito ju je zaslijepila gorčina, nepravda i bol koju osjeća još od očeve smrti. Gulsum neće dočekati dan kad će reći istinu kojoj je svjedočila, Kendal je saznao da ga je ona ucjenjivala i zahtjeva da sve porekne. Hoće li Gulsum zbog bojazni za život sve poreći ili će skupiti snage da kaže istinu i da Kendal konačno plati za zločin koji je počinio?

>>>> Crna ruža, 21. svibnja