Previše je loših događaja u posljednje vrijeme pogodilo konak i konačno je vrijeme za lijepe vijesti. Ebruino svjedočenje pomoglo je Narin i odvelo je na slobodu. Narin se vraća ostalim zatvorenicama i priopćava sretnu vijest koja joj se dogodila.

177. ep.

Previše je loših događaja u posljednje vrijeme pogodilo konak i konačno je vrijeme za lijepe vijesti. Ebruino svjedočenje pomoglo je Narin i odvelo je na slobodu. Narin se vraća ostalim zatvorenicama i priopćava sretnu vijest koja joj se dogodila. Baran je napokon miran i koliko god se ljuti na majku, sretan je s ishodom. Nakon povratka iz sudnice, odlazi kod Ajše kako bi joj osobno ispričao lijepu vijest. Ebru je sve ovo učinila samo radi Barana jer nije mogla odvojiti dijete od majke.

Oguz, dobivši pismo u kojemu se Kendal optužuje za ubojstvo Firata, slaće sve kockice i shvaća da je jedino Gulsum mogla napisati to pismo. Oguz odlazi kod Gulsum i njena oca i obećava joj da će bit zaštićena samo ako mu odluči sve ispričati. Gulsumin otac boji se za njihove živote i poduzima korake na svoju ruku. Ipak, Maja i Ada su ljute na majku i ne mogu joj nikako oprostiti što je svjedočenjem potvrdila da je riječ bila o nesreći. One su svjesne koliki su strah prošle dok je majčino zdravstveno stanje bilo neizvjesno. Majka Kadrije je sretna i zahvalna Ebru što je oslobodila Narin te sada želi njih dvije pomiriti. Ebru je prema Narin suzdržana i ne želi pretjerano razmjenjivati riječi s njom.

Kendal saznaje da je Gulsum poslala pismo Oguzu i poziva je da dođe u njegov ured gdje će se suočiti s njom. Gulsum je imala želju da se pravda zadovolji, no, hoće li joj se to ostvariti saznat ćete ako budete pratili ovu epizodu.>>>> Crna ruža, 20. svibnja