Asim je pronađen. Ada dolazi u Majinu sobu obavijestiti je da su pronašli Asima. Maja ga želi ići pozdraviti, no Ada joj prije toga želi nešto reći te joj plačući govori da su Serdar i ona prekinuli.

143. ep. - 19. ožujka

Asim je pronađen. Ada dolazi u Majinu sobu obavijestiti je da su pronašli Asima. Maja ga želi ići pozdraviti, no Ada joj prije toga želi nešto reći te joj plačući govori da su Serdar i ona prekinuli. Oguz zove Narin da joj kaže kako se posvađao s Deniz te da je donio odluku da će razgovarati s njenim bratom i zaprositi je, smatrajući da nije pravedno da čekaju. Baran dolazi Narin reći da se Asim vratio kući. Objašnjava joj da je Asim zvao iz bifea te kako su nakon toga krenuli u potragu za njim, a Ebru ga je pronašla. Narin prima Oguzovu poruku, a na Baranovo pitanje tko joj piše, ona laže, govoreći da susjeda pita za Asima, nakon čega odlaze vidjeti Asima.

Kendal pred svima govori Asimu da se jako zabrinuo za njega jer mu je on sin. Emine govori Kendalu da ostavi njena sina na miru i da se sjetio Asima sada kada mu treba donor koštane srži za njegova drugog sina. Svi se sukobljavaju s Kendalom, a on govori majci Kadrije da mu se svi osvećuju nauštrb života njegova drugog sina te da on to neće prihvatiti. Obraća se Baranu govoreći mu da mu je on kao sin, moleći ga da ode razgovarati s Emine. Baran se prisjeća vremena kada mu je Kendal kupio odijelo i auto, u isto vrijeme ignorirajući njegova pravog sina Asima. Svi odlaze i nitko ne želi pomoći Kendalu, a Kendal plače i zapomaže.

Kasim govori Ozlem preko telefona da uvijek kada se zaljubi u nekog boji se da će tu osobu izgubiti. Muhsin dolazi Ozleminoj braći reći im da ih svi traže te da su ljudi vidjeli Ozlem s plavookim muškarcem u autu. Govori im i da su je vidjeli s Kendalom, a oni ga napadaju, nakon čega jedan brat napada drugog, govoreći mu da je sestru prodao za sitniš.