Narinini dani u zatvoru bivaju sve teži, a njezine cimerice pokušavaju je na sve načine utješiti. Narin ne zna što očekivati jer se dan kada izlazi pred suca približio, a Ebruino svjedočenje će biti odlučujuće u njezinomu slučaju.

176. ep.

Narinini dani u zatvoru bivaju sve teži, a njezine cimerice pokušavaju je na sve načine utješiti. Narin ne zna što očekivati jer se dan kada izlazi pred suca približio, a Ebruino svjedočenje će biti odlučujuće u njezinomu slučaju. U konaku se svi pripremaju za dan kada će Narin saznati svoju kaznu. To najviše pogađa Barana koji nije navikao biti bez majke i sama pomisao da će ostati bez nje ga zgrožava.

To posebno utječe na Ebru koja, iako joj je Narin naudila, ne želi biti ta koja će razdvojiti majku od sina. Oguz, nakon što je saznao Narininu dugo čuvanu tajnu je izvan sebe i jedinu emociju koju osjeća jeste tuga. Posebno ga slama to što ne zna kako joj pomoći po pitanju ublažavanja moguće kazne. Kendal na sve načine pokušava saznati tko je osoba koja mu prijeti preko telefona. Kasim priznaje svoju ljubav Ozlem koja ga odbija jer ona je za njega zabranjena.

U Oguzov ured stiže pismo u kojem je Kendal optužen za Firatovo ubojstvo i sada mu preostaje što prije naći svjedoka i autora pisma. Na dan suđenja u konaku je napeto, Ebru se još uvijek slama u svojoj odluci, Baran ne zna što očekivati, a majka Kadrije je razapeta između svih događaja koji su pogodili njezinu obitelj. Kendalovo svjedočenje odmaže Narininom slučaju i odluka suca do samoga je kraja neizvjesna. Hoće li Narin svi napustiti i razočarati te što će sudac odlučiti u vezi njezinoga slučaja, pogledajte u ovoj epizodi.

>>>> Crna ruža, 19. svibnja