Ebru je saznala da je Ada pobjegla te s Baranom kreće u potragu za njome. Ebru je spremna na sve kako bi zaustavila svoju kćer.

157. Ep.

Ebru pronalazi Adino pismo iz kojeg saznaje da je Ada odlučila otići. Ebru i Serdar uzimaju Kendalov automobil i odlaze u potragu. Baran, prisjećajući se prethodne noći u kojoj je Adi posudio novac, shvaća da je Ada vjerojatno na aerodromu. Oni dolaze na aerodrom i traže Adu preko razglasa, moleći je da se vrati. Ebru je uspijeva pronaći i razgovarati s njom. Ada joj priznaje da odlazi zbog Maje jer zna da se zaljubila u Serdara. Ona ne želi da Maja bude tužna, a ne može živjeti bez Serdara pa misli da je najbolje rješenje za svih da jednostavno ode. Ebru je ipak uspijeva nagovoriti da se vrati, no dogovaraju se da će ovo ostati među njima. Kadrije ponovno pokušava doći do Firata, no on je i dalje nedostupan. Cijeli se konak brine.

Na Kendalovu naredbu, Riza dolazi pred majku Kadrije reći joj da ljudi ogovaraju Melek. Kadrije tjera Rizu da pogleda Melek u oči i kaže joj što se priča. Rizi je neugodno i moli Kadrije da mu to ne radi. Kadrije zatim naređuje svim ženama u konaku da se urede. Žene odlaze u grad, a Kadrije traži od svih da se okupe i kažu im u lice što im pričaju iza leđa. Tjera Melek da klekne kak bi je raja kamenovala. Nitko to ne želi, pa Kadrije odlučuje baciti prvi kamen, no svi je sprečavaju.

Serdar zamoli Maju da propusti prvi sat predavanja kako bi s njom razgovarao. Priznaje joj da je od početka znao za njene osjećaje te da sebe krivi za to, no sada treba njenu pomoć. Ona mu govori da ne bi bila s njim ni da on sada klekne pred nju i izjavi joj ljubav. Serdar misli da je Ada pobjegla jer je znala za Majine osjećaje.


>>>> Crna ruža, 15. travnja


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju