Majka Kadrije saznaje da je Baran pokušao ubiti Oguza i sebe i to je jako rastužuje jer shvaća koliko je rastresen. To ju je ponukalo da razgovara s njim, a on joj priznaje što je sve pokušao učiniti i daje obećanje da nikada više neće tako nešto napraviti.

175. Ep.

Majka Kadrije saznaje da je Baran pokušao ubiti Oguza i sebe i to je jako rastužuje jer shvaća koliko je rastresen. To ju je ponukalo da razgovara s njim, a on joj priznaje što je sve pokušao učiniti i daje obećanje da nikada više neće tako nešto napraviti. Majka Kadrije postaje mirnija nakon razgovora s Baranom jer ne želi da on ode u krivom smjeru i daje mu svoju podršku. Baran i Ebru sve se više zbližavaju što posebno ljui Adu jer želi da Baran ispašta zbog onoga što je Narin učinila njezinoj majci. Gulsum, iako pod pritiskom oca, odlazi od kuće i odlučuje napisati pismo u kojem objašnjava što je sve Kendal napravio Firatu.

Oguz pronalazi oružje kojim je Ebru ranjena te o tome obavještava Kendala kojem se strah uvukao pod kožu. Ebru se oporavlja od nesreće, a njezine kćeri Maja i Ada te maleni Ruzgar pokušavaju je osloboditi od stresa i omogućiti joj što brži oporavak. Ada je ljuta jer njezina majka oprašta svima koji su je povrijedili. Narinini dani u zatvoru postaju sve teži i ona psihički biva sve lošije. Dan kada će sud odlučiti o njezinoj sudbini je sve bliži. Oguz odlazi u posjet Narin koja mu priznaje da je pokušala samoubojstvo. Njega to slama jer shvaća koliko je Narin loše. Prilikom razgovora priznala mu je i svoju dugo čuvanu tajnu. Oguz odlazi iz posjete svoje voljene rastresen i povrijeđen jer osim što saznaje tajnu koja ga šokira, on shvaća da ako Narin osude, on ostaje bez svoje voljene. U konaku svi pomažu Ebru da se oporavi, ali svi jednako tako strepe oko Narinine sudbine koju Ebruino svjedočenje može promjeniti.

>>>> Crna ruža, 18. svibnja