Ada laže majci govoreći joj kako je Emre njen novi dečko, ali Ebru ipak ne može povjerovati u tu priču. No, Ebru nije jedina koja želi znati što se događa. Tu je i Maja koja govori Adi kako su svi nesretni zbog njena ponašanja.

156. Ep.

Ada laže majci govoreći joj kako je Emre njen novi dečko, ali Ebru ipak ne može povjerovati u tu priču. No, Ebru nije jedina koja želi znati što se događa. Tu je i Maja koja govori Adi kako su svi nesretni zbog njena ponašanja. Usprkos tome, Ada je i dalje uporna u namjeri da nikome ništa ne kaže. Uvečer, Ada traži nešto novca od Barana, no ne želi mu reći zašto joj novac treba. Već ujutro ona se pakira i odlazi iz konaka prije nego što se svi ustanu te odlazi na aerodrom kako bi se ukrcala na let za Istanbul.
U međuvremenu, Oguz prima uznemirujuć poziv – Sabri je pobjegao iz bolnice. No, tu nije kraj nevoljama. Stiže mu i dojava o automobilu koji je sletio u rijeku.

Uznemiren pozivima koje dobiva od svojih sugrađana, Kendal želi odvesti Melek liječniku kako bi otjerao zle jezike i provjerio je li Melek još djevica, no žene u konaku ne slažu se s njegovim planom. On ljutit odluči odvući Melek na silu, digavši tako cijeli konak na noge. Žene iz konaka suprotstavljju se Kendalu, a uključuje se i Baran. U svađi, Kendal naziva Ebru 'crnom ružom' i govori joj da njeno mišljenje ništa ne znači u konaku. Pred svima spominje Ebruine i Adine grijeh iz prošlosti, kao i Fikrijine.

Sibel saznaje da Baran zna za Ajšinu i Sibelinu tajnu te priznaje kako ju je iz tog razloga htio vratiti u konak.
Ebru pronalazi Adino oproštajno pismo te uznemirena govori Baranu kako je Ada pobjegla. Oni uzimaju Kendalov automobil i odlaze u potragu za njom.

>>>> Crna ruža, 14. travnja