Gulsum ne želi pustiti Kendala na miru te mu prijeti pozivom. Dok ga je nazivala, otac ju je uhvatio i nije mu bilo nimalo drago što Gulsum to čini.

174. Ep.

Gulsum ne želi pustiti Kendala na miru te mu prijeti pozivom. Dok ga je nazivala, otac ju je uhvatio i nije mu bilo nimalo drago što Gulsum to čini. Ona je rekla da je prešutjela policiji, ali da želi probuditi savjest u Kendalu jer ona je vidjela da je on Firatov ubojica. Kendala je to jako razljutilo i natjeralo da ispriča Kasimu što se dogodilo toga dana te da ga sada netko ucjenjuje zbog zločina koji on nije počinio. U konaku se Ebru oporavlja i njezine kćeri su uz nju kao i Emine koja joj dobrom kuhinjom želi povratiti izgubljenu snagu.

Ebruin opravak će trajati još dugo, a do tada klupko tajni će se početi sve više odmotavati. Narin je izlaz iz svoje situacije potražila pokušajem suicida koji nije uspio jer ju je u posljednji čas spasila jedna od zatvorenica. Iako se sakrio, Sabria je potreba za hranom natjerala da izađe iz svoga skrovišta. Dok se vraćao iz kupovine, ugledao je Oguza koji ga je pokušao sustignuti. Bježeći Sabri susreće Kasima sa kojim se obračunava u svojemu skrovišta.

Nedugo nakon što su ušli u Sabrievo skovište, na vrata je pokucala Melek koja je donjela nešto hrane i odjeće. Čuvši razgovor Melek i Sabria, Kasim je spremio nož i izašao. Sabria je ljubav promjenila i to je sada Kasimu jasno. Za to vrijeme Kendal otkriva u uredu da mu nedostaje pištolj i započinje potragu za istim, a osoba koja mu vraća pištolj postaje pravo iznenađenje i šok za Kendala. Majka Kadrije saznaje da je Baran pokušao ubiti Oguza i to je potpuno slama jer shvaća u kakvom je rastrojenom stanju Baran trenutno.

>>>> Crna ruža, 14. svibnja