Unatoč svemu Oguz nije prekinuo istragu. Ovaj put stjerao je Kendala u kut. Kendal ne može pronaći izlaz iz te situacije, niti odgovoriti na Oguzovo pitanje.

173. Ep.

Ebruin povratak digao je cijeli konak na noge. Majka Kadrije je zabrinuta i ne zna kako će pogledati Ebru u oči. Kendal smiruje majku govoreći kako se svo zlo pojavilo od trenutka kada je Ebru došla u konak. Na inzistiranje Maje i Ade da se ne vrate u konak, Ebru se usprotivila i želi se oporavljati u svojoj kući. Ebru dolazi u konak, vidno iscrpljena i tamo je dočekuju Esma, majka Kadrije koje su se za njezin dolazak pripremile i žele joj olakšati oporavak. Majka Kadrije se ispričava Ebru za tragediju koju proživljavai moli je da joj prizna jeli to Narin zaista učinila, na šro Ebru potvrdno odgovara. Baran je i dalje rastrgan, neutješan i u njegovoj glavi je previše pitanja, a premalo odgovora. Kako bi sebi olakšao odlazi u posjet Narin. Kendal zajedno sa najboljim timom odvjetnika želi pomoći Narin.

Posjet Barana Narin nije prošao dobro i to je nju još više uništilo i rastužilo te natjeralo da sebi naudi. Narin teško podnosi zatvorske dane i neizvjesno je kako će do kraja završiti. Ozlem sve više shvaća da je zaljubljena u pogrešnu osobu i boji se svojih osjećaja. Barana ne muči toliko majčin zločin, koliko želi znati zašto se od njega skrivao prsten koji je Oguz poklonio Narin. Baran uzima Kendalov pištolj i odlazi pred stanicu gdje se suočava sa Oguzom. Potencijalnu tragediju sprječava Ebru koja dolazi u zadnji tren i spašava dva života, Oguzov i Baranov.

>>>> Crna ruža, 13. svibnja