Ebru se probudila. Svi u konaku znaju da Narinina sudbina ovisi o tome što će Ebru reći te se nadaju da neće reći istinu. Međutim, Ebru je rekla da ju je Narin izbola nožem.

172. Ep.

Ebruino buđenje iz kome za sve biva lijepa vijest, ali ujedno i napetost oko toga što će reći o tragediji koja ju je zatekla ne jenjava. Naime, Ebruino svjedočanstvo će rasvjetliti što se dogodilo toga dana između nje i Narin. S obzirom na dvije velike operacije koje je Ebru imala, liječnik još ne dopušta njezino ispitivanje. Maja i Ada su odahnule kako im je majka izašla iz životne opasnosti i sada slijedi dugi oporavak.

Baran je i dalje rastrgnut između majke koja je počinila zločin i između sestara za koje ga veže neraskidiva ljubav. Povjerava se Ajše u kojoj vidi utjehu koja mu je sada prijeko potrebna. Sve to, Barana tjera na drastične poteze radi kojih bi mogao i sam požaliti. Oguz, želeći pomoći Narin, odlazi do Kendala koji kako bi se oslobodio svake sumnje baca krivnju na Narin, optužujući kako je ona bacila oružje u rijeku.

Kendal se opravdava, govoreći da ga je Narin nakon što je izbola Ebru, nazvala i sve mu priznala, a on je šutio iz želje da je zaštiti.Narin svoje zatvorske dane provodi u razgovoru sa drugim zatvorenicama koje joj prepričavaju svoju sudbinu. Hoće li se Kendal ponovno izvući te na kakve će poteze grižnja savjest natjerati Barana, pogledajte u ovoj epizodi.


>>>> Crna ruža, 12. svibnja