Mahir i Feride bore se za vlastite živote. Feride je ranjena. Mahir biva prisiljen upoznati se s Feridinim ocem Mehmetom Saimom, što nije bio nimalo ugodno.

21.ep - 6. listopada

Mahir i Feride bore se za vlastite živote. Feride je ranjena. Mahir biva prisiljen upoznati se s Feridinim ocem Mehmetom Saimom, što nije bio nimalo ugodno. Nakon tog događaja Feride je odlučila sama naći odgovore na sva pitanja. Postaje svjesna da joj je Mahir lagao.

22.ep - 7. listopada

Berdan Zmija odlučan je u nakani da uhvati Mahira koji mu je uspio pobjeći. Traži pomoć od inspektora Jasina. Feride je shvatila da joj je Mahir lagao te odluči potražiti savjet od Turguta.

23.ep - 8. listopada

Mahir je odlučio reći Feride istinu. Feridina reakcija jako će iznenaditi Mahira. Jasin je obmanuo Mahira. Mahir počinje sumnjati u to da je inspektor Jasin umiješan u slučaj. Turgut je svima otkrio tko je Javer i tako stvorio veliku pomutnju.

24.ep - 9. listopada

Feride poziva Mahira u svoju kuću, kako bi proučili parnični spis. Mahir prvi put ima priliku vidjeti Feridino drugo lice. Ajten je doživjela razočaranje zbog Mahira te odluči otići k Feride.

25.ep - 10. listopada

Nakon što ju je Ajten posjetila, Feride se odlučila udaljiti od Mahira. Mahir se prvi put boji da bi mogao izgubiti Feride te joj želi reći što osjeća. Mahir od inspektora Jasina saznaje nešto što bi moglo promijeniti tijek parnice. Jasin je vidio da je Sera promijenila svoj prvotni iskaz.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju