Feride očekuje Mahira na svojoj rođendanskoj zabavi, ali on je u policijskoj postaji gdje daje iskaz.

16.ep - 29. rujna

Feride očekuje Mahira na svojoj rođendanskoj zabavi, ali on je u policijskoj postaji gdje daje iskaz. Jednom kad ga pročita, Feride odluči razgovarati s inspektorom Jasinom. Ajten odlazi u posjet Mahirovu ocu Nazifu.

17.ep - 30. rujna

Otac odluči da će se Mahir i Ajten zaručiti sljedeći put kad mu dođu u posjet. Mahir nikako ne može odbiti očevu zamisao. Turgut je uspio dokazati da je Mahir provalio u kuću Feridine obitelji te izdaje nalog za njegovo uhuićenje.

18.ep - 1. listopada

Mahir se dovodi u opasnost kako bi vratio novac potreban za Halilovu operaciju. Odlučio je da će ga vratiti pa makar za to platio vlastitim životom. Turgut je odlučan u nakani da dogovori da suđenje Mahiru Kari preuzme neki drugi sudac i tako udalji Feride. Ona je odlučila da će u tome slučaju okončati svoju karijeru. Mahir želi ispraviti situaciju koju je sam prouzročio te zbog toga biva prisiljen učiniti nešto nevjerojatno i surađivati s inspektorom Jasinom

19.ep - 2. listopada

Ajten se osjeća ostavljeno, a vijest da su se Mahir i Feride našli u radionici posve je izludi. Bliži se Vuralovo smaknuće. Cijela spavaonica u zatvoru, a ponajviše Nazif, svojim tijelima priječe čuvarima da odvedu Vurala. Opijeni slatkim poljupcem, Mahir i Feride ne znaju kako se ponašati jedan prema drugomu.

20.ep - 3. listopada

Turgut je shvatio da mu Feride više ne vjeruje i posve je shrvan. Traži način da iznova zadobije njezino povjerenje. Nedždet uspješno provodi svoj plan da Mahira odvede u ruke Berdana Zmije. Mahir ne zna za taj plan i dovodi se u opasnost. Feride ga slijedi pa situacija postaje napetija.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju