Turgut vjeruje da je Mahir na tajnom zadatku. Traži način da ga se riješi, međutim, u trenutku kad shvati da su se njih dvoje još više zbližili, posve poludi.

11.ep. - 22. rujna

Turgut vjeruje da je Mahir na tajnom zadatku. Traži način da ga se riješi, međutim, u trenutku kad shvati da su se njih dvoje još više zbližili, posve poludi. Daljan Riza uhićen je nakon Nedždetove dojave, a sam Nedždet preuzima njegovo mjesto. Sad mu više ništa ne stoji na putu da naudi Mahiru i četvrti. Krug oko Mahira steže se, a vremena je sve manje.

12.ep. - 23. rujna

Ajten je vidjela Mahir i Feride kako hodaju držeći se za ruke i čitav joj se svijet srušio. Traži objašnjenje od Mahira, ali njegovi odgovori samo povećavaju napetost među njima. Feride i Mahir noću se nalaze u tajnosti da bi pregledali spis koji su našli, a njihov odnos postaje sve prisniji. Slijedeći tragove napokon uspijevaju doći do jednog imena. Turgut je naredio da ih slijede u stopu. Shvatio je da je vrijeme da parnica bude zaključena te donosi nevjerojatnu odluku.

13.ep. - 24. rujna

Nedždet je zamijenio Daljana te počinje provoditi svoj izdajnički plan vezan za četvrt. Turgut je zadužio Nedždeta da nađe nekoga u u zatvoru, da ubije Nazifa Karu. Nedždet stupa u kontakt s Nazifovim neprijateljem Farukom. U zamjenu za svoju slobodu Faruk mora ubiti Nazifa.

14.ep. - 25. rujna

Mahir i Feride istražuju iznenadnu smrt Kazima Bodeža. Primijetili su da ih Dželim slijedi, stjerali ga u stupicu te naposljetku i uhvatili. Dežmil im kaže ime osobe koja ga je unajmila, a njih dvoje ostaju šokirani. Ajten je našla način da se iznova zbliži s Mahirom. Ubojstvo u zatvoru zakompliciralo je situaciju. Turgut mora biti oprezniji.

15.ep. - 26. rujna

Feride je odlučna u nakani da sazna tko je Mahir Kara. Sama odlazi u Mahirovu četvrt u posjet Mahirovoj radionici i pasažu. Ono što ondje sazna posve ju je osupnulo, sli ne namjerava odustati od potrage. Odlučila je da će sa sobom povesti i Mahira (Saliha), što njemu pričinjava problem. Mora smisliti način da Feride upozna s Mahirom.


 

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju