Mahir je Feride izjavio ljubav i tako obilježio početak jedne posebne večeri. Turgut je odlučio iskaliti svu svoju srdžbu na Mahiru.

31.ep - 20. listopada

Mahir je Feride izjavio ljubav i tako obilježio početak jedne posebne večeri. Turgut je odlučio iskaliti svu svoju srdžbu na Mahiru. Jasin dolazi do neočekivanih spoznaja o Seri.

32.ep - 21. listopada

Feride i Mahir počinju sumnjati da je Sera sudionica u ubojstvu. Sera je uvjerena da je Turgut zaljubljen u Feride te odlazi k njoj kako bi razgovarala o Turgutu. Mahir je bio prisutan dok je Feride ispitivala obitelj Kara

33.ep - 22. listopada

Feride je članove obitelji pitala za Mahira. U tome trenutku dolazi i Ajten. Mahir je stjeran u kut. Feridin otac Mehmet Saim saznao je da su Mahir i Feride bili sami u Abantu te koristi sebi svojstven pristup da upozori Mahira. Mahir uspijeva razotkriti sve Turgutove laži.

34.ep - 23. listopada

Turgut mu se suprotstavlja i kreće u nemilosrdan pohod da uništi obitelj Kara. Nazif u zatvoru prima posve neočekivanu šokantnu vijest! Nazif se druži sa svojom obitelji, a Turgut počinje provoditi svoj nemilosrdni plan protiv obitelji Kara. Nedždet tijekom noći odlazi u kuću obitelji Kara kako bi oteo malog Nazifa!

35.ep - 24. listopada

Feride poziva Mahira na rođendan svoga oca. Mehmet Saim spreman je učiniti sve da se to ne dogodi, ali Mahir je obećao da će doći. Mahir ocu ne može reći da je zaljubljen u Feride. Ajten želi da Mahirov otac Nazif to sazna i smišlja podli plan.