Baš kad se Mahir ponadao da će mu otisak koji je pronašao pomoći spasiti oca, nailazi na novu prepreku. Da, otisak ne pripada njegovu ocu, ali Mahir neće uspjeti postići svoj cilj.

6.ep. - 15. rujna

Baš kad se Mahir ponadao da će mu otisak koji je pronašao pomoći spasiti oca, nailazi na novu prepreku. Da, otisak ne pripada njegovu ocu, ali Mahir neće uspjeti postići svoj cilj. Čini se da je pitanje trenutka kad će se saznati da je glavnog tužioca ubio Turgut, stoga on ne miruje, nego smišlja podli plan za Mahirova oca Nazifa. Turgut misli da cilj opravdava sredstvo te želi iskoristiti sve svoje veze da natjera Nazifa potpisati priznanje.

7.ep. - 16. rujna

Mahir ne odustaje od svoga nauma, odlazi na bal u povodu Dana republike kako bi mogao razgovarati sa Serom. Međutim, Turgut je i za njega smislio lijep plan... Mahirov otac Nazif po cijenu života opire se zlikovcima. Hoće li potpisati priznanje? Mahir čeka da se Sera pojavi na balu u povodu Dana državnosti. Sutkinja Feride plesala je s Mahirom. Tužilac Turgut vidio ih je i jako je ljubomoran. Odlučio je udaljiti Mahira od Feride i sa suda. Mahir odlazi s bala prije završetka.

8.ep. - 17. rujna

Mahir je primio vijest da je njegov otac priznao krivnju. Nastoji naučiti pameti one koji su se usudili nauditi njegovoj obitelj te doći do oca, ali otac kao da se kocka svojim životom.  Mahir traži način da oca koji je potpisao priznanje spasi od vješala, a Turgut odluči istražiti u tog mladog odvjetnika koji mu se petlja pod nogama koju odluči istražiti. Mahir toga nije svjestan, pokušava uvjeriti sutkinju Feride da je Mahir Kara bio mučen.

9.ep. - 18. rujna

Iako si to ne želi priznati, sutkinja Feride polako pada pod Mahirov utjecaj. Ajten ne zna da se Mahir zbližio s Feride. Fotografije s bala u povodu Dana državnosti počinju joj stvarati velike probleme te se odluči Nedždetu obratiti za pomoć. Turgut dolazi do zaključka da Mahir i Salih Ipek nisu ista osoba. Dobro, a tko je onda Salih? Sera je željela iznenaditi Turguta te se vratila u zemlju. Odlazi u njegovu kuću, međutim, iste večeri i Mahir u tajnosti odluči otići onamo.

10.ep. - 19. rujna

Mahir u Turgutovoj kući pronalazi važan trag. Taj trag povezao je s ključem koji je poslan Feride pa njih dvoje odlaze na Bujukadu. Na povratku propuste zadnji trajekt te bivaju prisiljeni prenoćiti na otoku. Ajten i obitelj spremili su večeru i čekaju Mahira da im se pridruži. Mahir javlja da će prenoćiti na otoku, a ta vijest povrijedi Ajten.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju