Svi su šokirani činjenicom da je Melih objavio izmijenjeni intervju s Nazifom. Melih se želi ispričati obitelji Kara, ali očekuje ga veliko iznenađenje.

26.ep - 13. listopada - 13. listopada

I dok Mahir istražuje tu informaciju, Turgut traga za spisom vezanim za Nazifovo prvo ubojstvo. Svi su šokirani činjenicom da je Melih objavio izmijenjeni intervju s Nazifom. Melih se želi ispričati obitelji Kara, ali očekuje ga veliko iznenađenje.

27.ep - 14. listopada - 14. listopada

Mahir je došao k Feride kako bi joj rekao što osjeća. Međutim, prisiljen je skrivati istinu. Mahir je u bezizlaznoj situaciju, a Feride donosi neopozivu odluku. Nekoliko sati prije ročišta svi su odlučili iskoristiti svoje adute. Mahir traga za Serinim nestalim iskazom.

28.ep - 15. listopada - 15. listopada

Turgut smišlja zavjeru protiv Nazifa u zatvoru, a na ročište poziva svjedoka koji će sve šokirati. Mali Nazif moli inspektora Jasina da mu pomogne spasiti djeda. Međutim, na ročištu su se dogodile neočekivane stvari. Feride vjeruje da je Mahirov otac Nazif kriv!

29.ep - 16. listopada - 16. listopada

Na suđenje djedu došao je i mali Nazif i u sudnici ugledao Mahira. Uslijedit će šok! Mahir će teško moći nastaviti skrivati svoju tajnu. Neočekivani događaji dovode Feride u bezizlaznu situaciju.

30.ep - 17. listopada - 17. listopada

Pitanje je trenutka kad će Nazifa Karu osuditi na smrt. Njezina odluka neće odrediti samo Nazifovu sudbinu nego i sudbinu svih ostalih. Nakon ročišta Feride odlazi iz grada kako bi zaboravila Mahira. Mahir je saznao za to, ne želi izgubiti njezinu ljubav. Turgut želi pomoći Feride da previje rane. Obojica kreću u akciju kako bi osvojili Feride.

 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju