Večeras u 20.00 ne propustite posljednju ovotjednu epizodu najgledanije strane serije na našim ekranima!

26.ep - ponedjeljak 25. srpnja
Halil i Menekše se sretnu s Hasanom na ulici. Hasan napadne Halila, no on mu objasni kako je postao njihov susjed. Suhejla je bijesna na svog muža. Menekše ipak kaže Halilu da želi vidjeti njegovu kuću. Jusuf kaže ocu da je Lale njegova zaručnica. Halil dolazi kod Menekšine obitelji na doručak. Policija dolazi na vrata te traže Kadira.

27.ep - utorak 26. srpnja
Aysel je ubijena, a Kadir je glavni optuženi. Policija odvodi Kadira, a u obitelji nastane pravi kaos. Suhejla kaže policajcima da njezin sin nije u stanju nikog ubiti. Kadir je očajan zbog Ayselinog ubojstva. Halil odlazi s Menekše u policijsku stanicu, no tamo saznaju da su na pištolju Kadirovi otisci. Kadir je uvjeren da je Mustafa kriv. Mustafa odluči pratiti Menekše kada ona ide u trgovački centar.

28.ep - srijeda 27. srpnja
Halilove slutnje su se obistinile, Mustafa zaista prijeti Menekše i pretvara se u sve krvoločnijeg ubojicu. Policija preuzima odgovornost nad Menekše i nudi joj svoju zaštitu. Menekše čak ni životna opasnost ne može odvojiti od njenih snova. Uz Halilovu podršku, nastavlja sa pripremama za otvaranje slastičarnice. S druge strane, Zejnep donosi Halilu važne informacije iz Bosne, te mu prijeti ucjenom. No, Halil se nema namjeru predati. Mustafa je za korak bliže Menekše.

29.ep - četvrtak 28. srpnja
Menekšeina je parnica za razvrgavanje braka gotova i ona je slobodna. Halil počinje s pripremama kako bi se što prije vjenčali. I Hasan je dao svoj blagoslov pa im je sreća udvostručena. Emine je saznala da je Mustafa ubojica pa ne zna što bi. Misli da je pogriješila time što je vjerovala tom čovjeku koji je lagao čak i o svom imenu, povjerila mu svoje dijete i primila ga u svoju kuću. Dok tako razmišlja, inspektor Omer shvati da Emine nešto zna i da je pratiti. Emine primjećuje policiju koja je prati. S druge strane, Zejnep poludi kada sazna da se Menekše rastala i da više nema zapreke za brak te traži načine kako bi ih spriječila. Mustafu prati i policija i Semih. Semih će iskoristiti Menekše kako bi uhvatio Mustafu.

30.ep - petak 29. srpnja
Mustafa poludi kada sazna da se Menekše rastala od njega u njegovu odsustvu i još jedanput prisegne osvetu. Menekše i Halil završili su sve pripreme i broje dane do vjenčanja. S druge strane, Menekše priprema otvorenje slastičarnice. Emine obećava pomoći Mustafi kako ga ne bi izgubila i kreće u akciju kako bi osvojila tvrđavu iznutra. Za to vrijeme ono što je Zejnep otkrila u Bosni zapanji Mithata. Mustafa je na Menekšeinu tragu, a Semih na Mustafinu. Menekše i Halil sretni se potpisuju u knjigu vjenčanih, ali Mustafina sjena opet pada na njih.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju