Kivanç Tatlitug, glavni glumac serije 'Bijeg' koja se trenutno prikazuje na Novoj TV, svojedobno je snimio i reklamu s najljepšom turskom glumicom Tubom Büyüküstün poznatijom kao Asi.

>>> Bijeg, od ponedjeljka do petka na Novoj TV

Fanovi ovo dvoje glumaca već duže vrijeme navijaju da Brad Pitt Bliskog istoka i prelijepa Tuba počnu zajedno snimati seriju. U arapskom svijetu ovi glumci su stekli veliku popularnost tako da je čak arapska postaja 'Arab MBC' uložila veliki napor kako bi Kivança i Tubu, kojoj je danas 4. srpnja rođendan nagovorila da zaigraju u istoj seriji. Dok fanovi nestrpljivo očekuju seriju s Asi i Kivançom, zasad će se morati zadovoljiti tek s reklamom u kojoj ovi glumci promoviraju parfem.

Gledatelji Nove TV Kivanca mogu gledati i u seriji 'Bijeg' u kojoj mu je partnerica Sedef Avci, koja je u ranoj mladosti dvaput pobijedila na izborima ljepote. Izabrana je za Eliteov model 1997. godine u Turskoj, a 2001. svoju je zemlju predstavljala na svjetskom izboru za Miss Universe u Portoriku. No iako su mnoge partnerice pale na šarm Brada Pitta Bliskog istoka ova 29-ogodišnja ljepotica je ipak u sretnom braku s njegovim imenjakom Kivançem Kasablijem.

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju