Nova voditeljica magazina 'Automotiva Lifestyle' je Tea Deanović.

Dvadesetšestogodišnja Zagrepčanka studentica je germanistike i švedskog jezika i samo je diplomski rad dijeli od završetka studija. Tea je i amaterska glumica, a svoja iskustva stekla je na raznim glumačkim radionicama poput ZKM-a i Labosa. Trenutno Tea pohađa četverogodišnji glumački program umjetničke organizacije Studija Kubus pod vodstvom dramske pedagoginje Simone Dimitrov – Palatinuš. Iza nje je i niz epizodnih uloga u domaćim serijama, snimila je film hrvatsko-australske produkcije 'Penelopa' te niz reklama. Osim glume nova voditeljica 'Automotiva Lifestyle' okušala se i u manekenstvu, devet godina se intenzivno bavila sinkroniziranim plivanjem, a kratko košarkom i padobranstvom.

''Jako sam sretna što ću uz sjajnu ekipu magazina Automotiv Lifestyle otkrivati zajedno s gledateljima svijet automobila, ali i široki spektar lifestyle tema kojima se bavi emisija. Iako su me oduvijek privlačile glumačke vode, jako me veseli što sam dobila ovu priliku jer će to za mene biti novo iskustvo.'' – najavljuje svestrana Tea.

'Automotiv Lifestyle' dolazi u novom ruhu bogatiji novim zanimljivim rubrikama. Uz standardnu auto-moto rubriku, s najzanimljivijim novitetima iz svijeta automobila i motocikala, gledatelji će moći uživati i u raznim sadržajima, prvenstveno za mušku publiku. Rubrika 'Nautika' donosi pogled raznih plovila, od osnovnih gumenjaka do luksuznih jahti te razne teme vezane uz more poput ronjenja, vodenih sportova i dr. Rubrika 'Gadgeti' predstavlja svijet tehnologije – najnoviji TV uređaji, konzole, HI-FI sustavi, mobiteli, tableti i sl. Rubrika 'Sport' posve je prilagođena ljubiteljima sporta, ali i onima koji će to tek postati. 'Modni kutak' pokrit će muški svijet mode, a tu su i rubrike 'Satovi i nakit' te 'Gastro kutak'.
 

Još lakše do novosti o omiljenim serijama i emisijama. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju