Epska priča 'Asi' koja je osvojila gledatelje diljem Hrvatske na Uskrsni ponedjeljak donosi novu etapu ove televizijske sage!

Epska priča 'Asi' koja je osvojila gledatelje diljem Hrvatske na Uskrsni ponedjeljak donosi novu etapu ove televizijske sage o ponositim osobnostima koje su utjelovili najpopularniji glumci Turske - Murat Yildrim i Tuba Buyukustun. Nakon tragičnog samoubojstva Melek, Asin i Demirov brak je došao do kraja. Demir, uvjeren kako je Asi kriva za veliku tragediju odluči se rastati te zauvijek otići iz Antakije. Užasnuta njegovom odlukom i nepromišljenom rečenicom kako mu je 'drago da nemaju djece', Asi mu prešuti da očekuje njegovo dijete...

Radnja se nastavlja pet godina poslije ove svađe kada se Demir zajedno s Kerimom vraća u Antakiju posjetiti tetku Suhejlu koja je doživjela prometnu nesreću. Na cesti će susresti djevojčicu Asju koja će ga odmah očarati i osvojiti, ne znajući kako je ustvari ona njegova kći. Asi je u međuvremenu postala uspješna žena i majka kojoj je trenutno najveći problem objasniti Asji gdje je njezin otac. U obitelj Kodžuoglu vraća se i Aslan koji je prije nekoliko godina pobjegao sa Sarmašik iz Antakije, a četvrta Asina sestra Džejlan je sada prava ljepotica koja će svojim roditeljima početi stvarati probleme. Gondža i Zija imaju kćer Elif koja provodi dane igrajući se sa svojom sestričnom Asjom. Demir će se šokirati kada otkrije da postoji velika vjerojatnost da je Asja njegova kći. Ljut i željan osvete odlučit će zatražiti skrbništvo nad Asjom, no usput će i otkriti kako godine odsutnosti nisu uništile ljubav između njega i Asi.