Popularna serija Asi ovog tjedna će gledateljima prirediti još jedno vjenčanje. Demirova sestra Melek će se oženiti za osvetoljubivnog Alija, a upravo će to vjenčanje prethoditi velikoj tragediji.

>>> IN magazin, petak 8. travnja 17.25

Glumac Cemal Hunal koji je utjelovio lik Kerima dao je intervju za IN magazin Nove TV, a u Istanbulu s njim je razgovarao novinar Jurica Radović. Glumac je priznao kako između njega i Kerima postoje mnoge razlike: ‘Kerim se bavi financijama, a ja sam glumac. Čini mi se i da nisam toliko naivan kao i on.’ Cemal je priznao kako mu je serija Asi bila prvo televizijsko iskustvo, a od velike pomoći mu je bio njegov najbolji prijatelji iz serije glumac Murat Yildrim. Za kamere IN magazina Kerim je priznao kako mu je snimanje u Antakiji zaista godilo zato što obožava životinje, posebno konje. Također glumac je odgovorio i na par pitanja vezana uz njegov privatan život. Iako je u seriji njegov lik prevario Asinu sestru Defne, glumac Cemal je priznao kako je svojoj zaručnici ipak vjeran. O tome kako se provodio za vrijeme snimanja serije u Antakiji te kako je zabavljao ostale glumce sa seta ‘Asi’ gledatelji imaju vidjeti u ovog petka u IN magazinu.

 

No, to nije sve u čemu naši gledatelji ovog petka mogu uživati. Naime, naš reporter je napravio intervju i s glumicom Elif Sonmez, koja je u seriji „Asi“ utjelovila Demirovu sestru Melek. Ekskluzivno je izjavila kako je u privatnom životu dosta slična Melek, ali da ipak ima nešto više hrabrosti. Dodala je da joj je najsmješnija scena u seriji bilo snimanje samoubojstva lika kojeg tumači, a zašto je to tako, pogledajte u petak. Također, otkriti će nam tko je najzanimljivija osoba na setu, što radi u privatnom životu i ostale zanimljivosti iz svog života.

O tom tko joj je bio najzabavnija osoba na setu, što radi u privatnom životu te ostale zanimljivosti gledatelji mogu saznati ovog petka, 8. travnja u IN magazinu.