Obožavatelji serije večeras će saznati kako će završiti ljubavna saga između Asi i Demira u finalu omiljene dramske serije.

Nova TV, 'ASI', 17. lipnja u 20 sati

Tijekom emitiranja 'Asi' je svakodnevno prosječno pratilo više od pola milijuna gledatelja, a trenutno je ova turska serija, uz 'Najbolje godine' i 'Masterchef', zasjela na vrh najgledanijih programa u Hrvatskoj. S odličnim scenarijem te vrhunskom fotografijom 'Asi' je hrvatskim gledateljima dočarala ljepote Antakye, tajanstvenog i čarobnog predjela na obalama Sredozemnog mora, doma kulture stare tisuće godina. Dodatnu čar seriji dala je i originalna glazba autora Naila Yutsevera.

Glavne uloge pripale su najljepšoj, a nedavno proglašenoj i najboljoj turskoj glumici Tubi Büyüküstün te šarmantnom Muratu Yildirimu koji je brzo osvojio naklonost ženskog dijela publike. Tuba i Murat su fakultetski obrazovani glumci, a u Hrvatskoj su upravo zbog serije 'Asi' stekli veliku popularnost. Na samom završetku serije gledatelji će saznati hoće li Asi i Demir pobijediti još jednu veliku prepreku na putu prema svojoj sreći. No kakav god završetak scenaristi osmislili za ljubavni par, sigurno je da će malena Asja konačno saznati da je Demir njezin otac. Ne propustite finale najljepše ljubavne sage između Asi i Demira 17. lipnja na Novoj TV!